Πανηγυρίζει ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σε Ταμπούρια και Νέο Φάληρο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα θα τιμηθεί και φέτος η εορτή του Αγίου Δημητρίου στους Ιερούς Ναούς του Αγίου Δημητρίου στα Ταμπούρια και στο Νέο Φάληρο.

 

Ιερός Ναός Αγίου Δημήτριου Ταμπούρια

 

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Ναός βρίσκεται σε Πανηγυρικό κλίμα καθώς από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου πλήθος πιστών σπεύδουν για να προσκυνήσουν την Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Εκαντονταπυλιανής Πάρου.

Σήμερα Τρίτη 25/10 στις 19:00 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Στις 21:30 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία.

 

Την Τετάρτη 26/10 το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία συνιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Παροναξίας κ. Καλλινίκου και Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στις 17:30 θα ψαλεί μεθεόρτιος εσπερινός και στις 18:30 θα γίνει η περιφορά της ιεράς εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπ. Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Στις 21:30 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία από τον Αρχιμ. Δανιήλ Ψωίνο.

 

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Νέο Φάληρο

Ο πανηγυρικός εσπερινός θα ψαλεί σήμερα Τρίτη 25/10 στις 19:00 χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας. Στις 23:30 θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας.

 

Την Τετάρτη 26/10 το πρωί θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία .Στις 18:30 θα ψαλούν ο μεθεόρτιος εσπερινός και η Παράκληση.

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: LIVE Μετάδοση & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ λατρευτικών συνάξεων

 

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Οδοιπορικό από την Πάρο στον Πειραιά με την ”Κυρά των Κυκλάδων” ! (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Δείτε τα πρώτα βίντεο από την υποδοχή!