Bασίλης Μιχαλολιάκος: Δεν θα αφήσουμε τα δικαστήρια να φύγουν από τον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέες δηλώσεις για τη μεταφορά των Δικαστηρίων Πειραιά, μετά τις εξελίξεις με το κτήριο της Ραλλείου, έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για το θέμα των δικαστηρίων του Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Το έχουμε διαμηνύσει προς όλους τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας ότι  δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δικαστήρια να φύγουν από το κέντρο της  πόλης  του Πειραιά. Αυτό είναι καθολική απαίτηση του Πειραϊκού λαού, των φορέων της πόλης και φυσικά του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ως δήμαρχος πρότεινα το κτίριο της πρώην Ραλλείου, αλλά κάποιοι απεφάνθησαν σε χρόνο ρεκόρ μάλιστα, ότι η λύση δεν είναι συμφέρουσα χωρίς να μάθουμε για ποιον δεν είναι συμφέρουσα. Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην είναι απέναντι στους πολίτες και στους φορείς του Πειραιά, ανακαλύπτοντας διάφορα προσκόμματα και δικαιολογίες που υπονομεύουν το κύρος και τη σοβαρότητα της πολιτικής. 


Ζητούμε να παραιτηθεί από την εμμονή του να μεταφέρει τα δικαστήρια στο Ρέντη. Εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι να προτείνουμε και άλλες λύσεις. Εκείνο που ξεκαθαρίζουμε είναι ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τα δικαστήρια να φύγουν από τον Πειραιά ούτε μέχρι τις 31 Αυγούστου ούτε και μετά. Τελεία και παύλα.»


Διαβάστε επίσης:

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Νέες εξελίξεις στο θέμα μεταφοράς τους στο γιαπί της Ραλλείου

Γιάννης Μώραλης: Να παραμείνουν τα δικαστήρια στον Πειραιά

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η απάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο MEGA!