Το μήνυμα παραμονής για Μίτσελ στον Ολυμπιακό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός φιγουράρει μεταξύ των 16 καλύτερων ομάδων της Ευρώπης, επιτυχία που… οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον Μίτσελ, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

 


Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, μια και εμφανίστηκε πολύ κοντά στην αποχώρησή του ως επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου της ομάδας του Πειραιά, αλλά η εικόνα που παρουσίασαν οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας, κυρίως στους ομίλους του Champions League, αλλά και εντός των τειχών με τις νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα.

Πλέον, ο Ίβηρας προπονητής έχει κερδίσει πολλούς πόντους, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των διοικούντων τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τα όσα… αποκάλυψε στην πατρίδα του για το συμβόλαιό του, θα πρέπει να κάνει… σχέδια και για την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ελληνικής ομάδας.

Όπως τόνισε ο Μίτσελ, το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015, εκτός κι αν κάποια από τις δύο πλευρές θέλει να το «σπάσει», καταβάλλοντας πριν τις 31 Μαΐου του 2014 την ρήτρα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο συνεργατών. Αυτό που δεν αποκάλυψε ο Ισπανός είναι το ύψος της ρήτρας, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό διόλου ευκαταφρόνητο δεν είναι.

Πρόθεση των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας είναι η παραμονή του Ίβηρα προπονητή και τη νέα σεζόν, ενώ και από την πλευρά του, ο 50χρονος κόουτς δεν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Πειραιά. Βέβαια, σε περίπτωση καλής πορείας του Ολυμπιακού στο Champions League, το όνομά του θα απασχολήσει ευρωπαϊκούς συλλόγους και κυρίως ομάδες από την πατρίδα του.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να απασχολήσει τις δύο πλευρές σε λίγους μήνες, μια και τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να γίνει μία ανάλογη κουβέντα για την ερχόμενη σεζόν, την στιγμή που η φετινή είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της Super League, είναι στα 16… αστέρια του Champions League, αλλά και στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.