“Σπρώχνουν” τον Βενιζέλο προς την έξοδο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ρόλος της Γεννηματά, το "off" του Χρυσοχοΐδη, το "παρών" του Σκανδαλίδη και οι "μικροί" Ανδρουλάκης - Πιερρακάκης...

Από χθες, όλοι στο ΠΑΣΟΚ συζητούν την επόμενη ημέρα. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για το ποσοστό ενώ όλοι ξεσπούν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου...

Έχει δοθεί εντολή, κανείς μα κανείς να μην μιλήσει για τις επόμενες δύο ημέρες, έως ότου ξεκαθαριστούν τα πάντα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως το "ρεπορτάζ" τρέχει...

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr:

- Όλα δείχνουν πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο παρασκήνιο, "σπρώχνεται" προς την έξοδο. Ο ίδιος δείχνει έτοιμος να είναι ξανά υποψήφιος, άλλωστε, η κλειστή του ηγετική ομάδα τον ενθαρρύνει να μείνει και να δώσει την μάχη.

- Η Φώφη Γεννηματά, από τις προεκλογική περίοδο, προσπάθησε να χτίσει ηγετικό προφίλ, ώστε να δηλώσει παρούσα για την επόμενη ημέρα. Η ίδια, δεν έχει κρύψει στο περιβάλλον της πως θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτό αποφασιστεί. Και το Συνέδριο, είναι η καλύτερη ευκαιρία...

- Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τέθηκε εκτός "κούρσας", αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν θα μείνει και θα διεκδικήσει το ΠΑΣΟΚ ή εάν... αποχωρήσει!

- Ο Κώστας Σκανδαλίδης, δείχνει να είναι έτοιμος να κάνει το παραπάνω βήμα. Στο Συνέδριο, δεν αποκλείεται να πει πως θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, καθώς αρκετά στελέχη του ζητούν να βγει μπροστά.

- Αίνιγμα αποτελεί η στάση του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο πρώην υπουργός, που σε μια δύσκολη συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ θα είναι ξανά στη Βουλή, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να είναι και εκείνος "παρών" στην επόμενη ημέρα.

- Τέλος, υπάρχουν και οι... μικροί. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, τα ονόματα των οποίων ακούγονται πολύ έντονα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Αμφότεροι, κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η στροφή προς την ανανέωση, δεν θα τους αφήσει... ασυγκίνητους.

Πηγή: Parapoltika.gr