ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: “Πάμε για ένα χρόνο αναστολή” !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την αισιοδοξία του ότι θα πάμε για ένα χρόνο αναστολής της απόφασης κατεδάφισης εξέφρασε στο Piraeuspress.gr στενός συνεργάτης του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Όπως όλα δείχνουν φαίνεται να επικρατεί η λογική και η σύνεση.

Η συνάντηση του Γιάννη Μώραλη με τους καταστηματάρχες ολοκληρώθηκε.

Ο Δήμαρχος Πειραιά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ενημερώσει τους καταστηματάρχες για το εν λόγω θέμα που απασχολεί δεκαετίες την περιοχή του Μικρολίμανου.

Ο Γιάννης Μώραλης έχει ζητήσει ήδη παράταση χρόνου και αναστολή της κατεδάφισης προκειμένου η Δημοτική Αρχή να επεξεργαστεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και στοχευμένες παρεμβάσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

"Στόχος είναι η διαφύλαξη των θέσεων εργασίας και της τοπικής οικονομίας του Πειραιά, στην οποία συνεισφέρουν σημαντικά και τα καταστήματα του Μικρολίμανου", τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μώραλης στη συνάντησή του με τους καταστηματάρχες.

Αποσαφηνίζοντας όμως ότι από αύριο το πρωί ξεκινούν οι απαραίτητες μελέτες προκειμένου να εναρμονιστούν όλοι με τη νομοθεσία, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα άκρως λειτουργικό πλάνο για την επόμενη μέρα στο Μικρολίμανο.

Διαβάστε επίσης:

Άμεση αντίδραση Μώραλη για τις κατεδαφίσεις στο Μικρολίμανο

Κατεδαφίζονται τα καταστήματα στο ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ