Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα ακόμα θύμα της ασφάλτου, θρήνος για έναν ακόμα νέο άνθρωπο που άφησε την τελυταία του πνοή μετά από τροχαίο.

Πρόκειται για τον Νίκο Σπυρόπουλο, 24 ετών, κάτοικο Πατρών.

Ο νεαρός εκινείτο στην επαρχιακή οδό Λεχαινών - Κυλλήνης, όταν στο 8ο χλμ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή του εξετράπη αριστερά, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε μπάρες και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr o άτυχος Νίκος Σπυρόπουλος, από το Ζαβλάνι Πατρών, επέστρεφε από την Κυλλήνη οδηγώντας μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, μάρκας Harley Davidson, όταν έχασε τον έλεγχο.

Η μοτοσικλέτα «διαλύθηκε» στην κυριολεξία σε κομμάτια, ενώ ο άτυχος νέος έπεσε νεκρός στην άκρη του δρόμου. Λίγες στιγμές αργότερα, το πρώτο διερχόμενο Ι.Χ. από το σημείο τον εντόπισε και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Στο σημείο έσπευσε δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 24χρονο και τον διεκόμισε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, αλλά ήταν πολύ αργά αφού διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του!

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία στην Αχαΐα, καθώς ο νεαρός ήταν γνωστός μοτοσυκλετιστής και μέλος του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών Πατρών, ενώ αργά το απόγευμα έφτασαν οι συγγενείς του από την Πάτρα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το θύμα ήταν ο δικός τους άνθρωπος…

Πηγή: thebest.gr