Η εξομολόγηση γνωστής τραγουδίστριας για την κορούλα της που κινδύνευσε να πεθάνει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η κόρη γνωστής τραγουδίστριας γεννήθηκε με μία σπάνια ασθένεια και κινδύνευσε να πεθάνει.


Η ίδια η Λίλι Άλεν αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της κόρης της, που πάσχει από laryngomalacia στο Radio 4's Desert Island Discs:
«Βασικά είναι ένα πρόβλημα με το λαιμό. Η κόρη μου πάλευε τόσο πολύ να αναπνεύσει, απλά να καταφέρει να υπάρχει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί καθόλου να πάρει βάρος. Αυτό συνέβαινε, επειδή όλο το φαγητό που κατανάλωνε, το σπαταλούσε σε ενέργεια για να καταφέρει να αναπνεύσει».
Και τόνισε: «κάθε ώρα και στιγμή φοβόμουν μην τη χάσω. Το μόνο που ήθελα ήταν να τη θηλάσω, και να κάτσω εκεί στην καρέκλα μαζί της, ώστε να περάσω αυτές τις πολύτιμες στιγμές μαζί της. Καθόμουν σε μια καρέκλα τη νύχτα, και την χάζευα που κοιμόταν».
Και πρόσθεσε: «Όταν ήταν ακόμα πολύ μικρούλα, οι γιατροί είπαν πως θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να διορθώσουν το πρόβλημα. Μόνο που η πρώτη δεν δούλεψε, και έπρεπε να την επαναλάβουν. Ήταν τόσο μικρή, είχε χάσει πολύ βάρος, και δεν άντεχα να τη βλέπω έτσι».

Και κατέληξε: «αυτό που θυμάμαι, είναι το γιατρό να λέει ότι η συγκεκριμένη πάθηση είναι μια στις εκατό, όπως επίσης μια στις εκατό είναι και η περίπτωση η επέμβαση να μην λειτουργήσει και να χρειαστεί και δεύτερη. Κάτι το οποίο έγινε στην περίπτωση της κόρης μου. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα, πόσες ευκαιρίες μια στις εκατό έχω πια;»
Η μικρούλα έκανε δυο εγχειρήσεις και ζει πια φυσιολογικά!