ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ο εμπορικός σύλλογος Πειραιά και η Δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου ζήτησαν από την τροχαία να μην κόβει κλήσεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια βαρυσήμαντη καταγγελία προχώρησε αναγνώστης του Piraeuspress.gr, μέσω ηλεκτρονικής επιστολής, σχετικά με το χάος που επικρατεί στους δρόμους του Πειραιά, από τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα.

Ο αναγνώστης μας Β. Μ. καταγγέλει ότι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του είπαν ότι η Τροχαία Πειραιά είχε δεχθεί πιέσεις από τη Δημοτική Αρχή Πειραιά και τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, ώστε να προχωρά μόνο σε συστάσεις και να μην κόβει κλήσεις!

Το γεγονός μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του καταγγέλλοντος, επιβεβαίωσε και Δημοτικός Σύμβουλος του Πειραιά!

Ο κ. Β. Μ. αποτελεί όπως θα διαβάσετε και στην επιστολή του, κλασικό παράδειγμα κάτοικου του κέντρου του Πειραιά, που βιώνει καθημερινά τον εφιάλτη των παράνομα παρκαρισμένων ΙΧ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:


"Αγαπητέ κε Ευσταθόπουλε
Ονομάζομαι Β. Μ. και ζω στον Πειραιά από τότε που γεννήθηκα όπως και οι γονείς μου. Πρόσφατα απέκτησα και ένα παιδάκι και αντιμετωπίζω καθημερινά τον εφιάλτη των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων. Αμέτρητες φορές έχω τσακωθεί αλλά μάταια.
Πριν μερικούς μήνες λοιπόν έχοντας μία ατυχή συναντηση με έναν οδηγό ο οποίος πάρκαρε πάνω σε ράμπα στη Σωτήρος ζήτησα τη βοήθεια από την ομάδα ΔΙΑΣ που βρισκόταν εκεί. Μου εξήγησαν λοιπόν πως μόνο σύσταση μπορούν να κανουν. Αφού έγινε μία μανούρα μου είπαν πως κατόπιν πιέσεων του εμπορικού συλλόγου Πειραιά και της Δημοτικής Αρχης έχει σταματήσει η Τροχαία να κόβει κλήσεις.
Αυτό μας το επιβεβαίωσε και Δημοτικός Σύμβουλος του Πειραιά.

Γι'αυτόν το λόγο κι οι μονοδρομημένες οδοί του Πειραιά είναι ένα απέραντο πάρκινγκ. 
Τα φωτορεπορτάζ σας προβάλλουν την αλήθεια αλλά όσοι μένουμε στον Πειραιά την γνωρίζουμε και παρόλα τα παράπονα μας αποτέλεσμα δεν είδαμε. 
Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να σεβαστεί τους πολίτες της πόλης και άνθρωποι σαν εσάς να πιέσουν περισσότερο σε τέτοια θέματα καθημερινότητας.
Σας ευχαριστώ
Β. Μ."


Θα αναμένουμε τις επίσημες απαντήσεις των συναρμόδιων φορέων για αυτήν την τόσο σημαντική καταγγελία δημότη και κατοίκου της πόλης, όπως και την άμεση παρέμβαση του νέου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.


@ Εμείς θα αποδεχόμασταν να ίσχυε αυτή η επιεικής στάση της τροχαίας και θα θεωρούσαμε θεμιτή την προτροπή-παρέμβαση των αρχών και φορέων της πόλης προς αυτή την κατεύθυνση... Αλλά μόνο για τις πρώτες μέρες μετά την εφαρμογή των μονοδρομήσεων και μέχρι να συνηθίσουν οι οδηγοί τις μεγάλες αλλαγές!
Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι αυτό θα αποτελεί και πάγια τακτική, όταν μάλιστα επιβαρύνει σημαντικά την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ταξί ακόμα και πάνω σε πεζοδρόμια στο λιμάνι! (φωτορεπορτάζ)

Οι παράνομες πιάτσες ταξί στο λιμάνι του Πειραιά (φωτορεπορτάζ)

Όλος ο Πειραιάς μια απέραντη πιάτσα ΤΑΞΙ (φωτορεπορτάζ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Γνωστό σουβλατζίδικο του Πειραιά διώχνει τους τουρίστες!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Έβγαλαν τα τραπέζια τους στο δρόμο! (φωτορεπορτάζ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΤΗ: ''Οι Πειραιώτες φταίμε για το χάος στους δρόμους!'' (φωτο)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ο πεζόδρομος της Σωτήρως μεταμορφώθηκε σε πάρκινγκ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Το απόλυτο χάος στο λιμάνι του Πειραιά από την ατελείωτη πιάτσα ταξί (φωτο)