Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2014: Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 11:42

Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2014 - 11:42
Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2014: Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο καταστημάτων κατά την περίοδο του Πάσχα 2014 ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας.

Σύμφωνα με την πρόταση του συλλόγου, από την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο τα καταστήματα θα λειτουργούν σε εορταστικούς ρυθμούς και θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.

Δηλαδή κάθε μέρα - και τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη - τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά 9 το πρωί με 9 το βράδυ, το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 θα παραμείνουν ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, την Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και από Τρίτη 22 του μήνα, επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.


Share 0
Αξιολογήστε το άρθρο

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η Αστυνομία παραδέχεται τις έρευνες για τζιχαντιστές στο Μαρκόπουλο!

Η Αστυνομία παραδέχεται τις έρευνες για τζιχαντιστές...

Δεν εκπαιδεύονταν τζιχαντιστές στην Ελλάδα αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία η οποία ωστόσο παραδέχτηκε πως έκανε έρευνα, σε συνεργασία με αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, σε εταιρεία που έδινε πιστοποιήσεις για μηχανικούς αεροσκαφών και πιλότων στο Μαρκόπουλο.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Πώς να προστατευτείτε από τον ιό ΗPV

ΚΕΕΛΠΝΟ: Πώς να προστατευτείτε από τον ιό...

Πριν από 35 περίπου χρόνια, ο καθηγητής Η. zur Hausen έκανε για πρώτη φορά γνωστή την άποψή του ότι η μόλυνση από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (Ηuman Papilloma Virus – HPV), πέρα από την πρόκληση των γνωστών κονδυλωμάτων, ήταν πιθανόν και η αιτία για την ανάπτυξη καρκίνου στον τράχηλο της μήτρας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση ακατάλληλης κονσέρβας από τον ΕΦΕΤ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση ακατάλληλης κονσέρβας...

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων για τον προσδιορισμό ισταμίνης και σε συνεργασία με την Α' Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση εγκυτιωμένων ιχθυηρών (Κολεοί Ακέφαλοι Αλίπαστοι), που περιείχαν ισταμίνη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από το επιτρεπτό όριο.

×