Ακόμη και σήμερα παραμένουν άταφα τα δύο βρέφη που σκότωσαν οι μάνες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Αρχικά αυτής με το αγοράκι στο Αλεποχώρι Αχαΐας, το οποίο η μάνα του έδειρε μέχρι θανάτου για να σταματήσει να κλαίει και η άλλη με το βρέφος στην Ηλεία που μάνα και γιαγιά το πέταξαν στα σκουπίδια.

Όπως αναφέρει το dete.gr, η υπόθεση της Ηλείας αναβίωσε την Τρίτη στο Κακουργειοδικείο Πύργου, αλλά το μωρό λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών ακόμα δεν έχει ταφεί.

«Από τη στιγμή που ενημερώθηκα για τις περιπτώσεις των βρεφών κινήθηκαν όλες οι νομικές ενέργειες που χρειάζονται για να επιτραπεί η ταφή. Ότι προβλέπεται νομικά έχει γίνει από την πλευρά του νοσοκομείου προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητες δικαστικές αποφάσεις οι οποίες για να εκδοθούν χρειάζονται από δύο έως δέκα μήνες, οπότε περιμένουμε» δήλωσε ο Διοικητής του ΠΓΝΠ Χαράλαμπος Μπονάνος.

Άταφο παραμένει και το βρέφος από το Αλεποχώρι που χτύπησε μέχρι θανάτου η μητέρα του τον Ιούλιο του 2013 και στη συνέχεια το έβαλε νεκρό στην κατάψυξη. Τα παιδιά δεν ήταν δηλωμένα στο Ληξιαρχείο, γεγονός που προκάλεσε εμπλοκή στην διαδικασία ταφής τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ














ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Σαράντος (ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ) του Ευσταθίου
Μαθηματικός-Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Εκδότης Piraeuspress.gr
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά


Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK


ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ