Δε θα το πιστεύετε αυτό που έκανε ένα… σατανικό ζευγάρι!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε 34 συνολικά χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένα σατανικό ζευγάρι Βρετανών, οι οποίοι κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποίησαν μαύρη μαγεία, ώστε να πείσουν ένα 11χρονο κορίτσι να λάβει μέρος σε σεξουαλικά όργια, κατά τη διάρκεια των οποίων της έπιναν το αίμα.

Η 50χρονη σήμερα γυναίκα, κατηγόρησε το ζευγάρι, ότι όταν ήταν μόλις 11 ετών και για έναν ολόκληρο χρόνο, την αποπλανούσαν και με την απειλή της μαύρης μαγείας την βίασαν κατ’ εξακολούθηση, μαχαιρώνοντάς την ταυτόχρονα και πίνοντας το αίμα της.

Το πιο συγκλονιστικό από όλα είναι ότι το θύμα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι είχε απωθήσει από τη μνήμη της τα φρικιαστικά αυτά γεγονότα και τα θυμήθηκε ξανά κατά τη διάρκεια ψυχοθεραπείας.

Όπως είπε, η 64χρονη σήμερα Καρολί Χίκμαν και ο 65χρονος σύζυγός της Άλμπερτ, την παρέσυραν στο σπίτι τους στο Κάρντιφ και αφού την απείλησαν ότι θα την καταραστούν και θα σκότωναν την μητέρα της που έπασχε από καρκίνο, την έδεσαν και ο Άλμπερτ την βίασε πάνω από μία φορά. Τότε μάλιστα, το 11χρονο κορίτσι είχε προσπαθήσει να καταγγείλει τα γεγονότα αυτά, όμως κανείς δεν την είχε πιστέψει.

Στο παρελθόν μάλιστα το ζευγάρι είχε κατηγορηθεί ξανά και είχε φυλακιστεί για τον βιασμό ανήλικου παιδιού, ενώ ο δικαστής είπε στο θύμα, ότι αν είχαν ερευνηθεί τότε οι καταγγελίες του, θα είχαν γλιτώσει και άλλα παιδιά.