Υποψηφιότητα Φράγκου για την Προεδρία ενώνει ΝΔ και ΑΝΕΛ;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι έδειξε η "συμμαχία" του με τον Τέρενς Κουίκ

Μια ιδιόμορφη συμμαχία μεταξύ του επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου, και του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ,«αποκαλύφθηκε» την προηγούμενη εβδομάδα σε εκδήλωση στην Κομοτηνή, δίνοντας αφορμή για σενάρια, που… έφθασαν μέχρι την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ολα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., μιλώντας σε εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον της Θράκης, που διοργάνωσαν το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών και η Ενωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας, αποκαλώντας τον «αρχηγέ μας, υπουργέ μας».

Οι παριστάμενοι, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια έντονη φημολογία περί «συμμαχίας» μεταξύ του επίτιμου αρχηγού ΓΕΣ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση που η κυβέρνηση Σαμαρά επιλέξει τον κ. Φράγκο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, οι βουλευτές του Πάνου Καμμένου θα τον υπερψηφίσουν.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο έμπειρος απόστρατος αξιωματικός συγκεντρώνει αρκετά ποσοστά δημοφιλίας τα τελευταία χρόνια, κάτι που οφείλεται και στις περιοδείες του ανά την επικράτεια -που πραγματοποιεί με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του-, όπου αναλύει τις θέσεις του για τα εθνικά θέματα. Επίσης, το όνομά του δεν είναι η πρώτη φορά που «εμπλέκεται» στα εν λόγω σενάρια.

Πηγή: parapolitika.gr