Ώρες αγωνίας για γνωστή παρουσιάστρια – Παραλίγο να καεί ζωντανή η κόρη της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άγιο είχε η κόρη γνωστής παρουσιάστριας, όταν μια απροσεξία την έστειλε στο νοσοκομείο. Η 8χρονη Matilda, κόρης της παρουσιάστρια του BBC Claudia Winkleman θέλησε να γιορτάσει το Halloween, αλλά η στολή της πήρε φωτιά και το παιδί νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Η μικρή Matilda έβαλε το κουστούμι της για το Halloween και ετοιμάστηκε με τους φίλους της για το “trick and treat”. Πάνω στο παιχνίδι, όμως, το κοριτσάκι δεν πρόσεξε ένα αναμμένο κερί που έπεσε πάνω της και έβαλε φωτιά στα ρούχα της. Ευτυχώς την πρόλαβαν εγκαίρως.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η μητέρα του δεν έφυγε λεπτό από κοντά του. Η ίδια ενημέρωσε το Σάββατο την παραγωγή του Strictly Come Dancing, ότι δεν θα βρίσκεται στη θέση της μέχρι η κόρη της να γίνει καλά και δεν έχει σταματήσει να δέχεται από τους φίλους και συνεργάτες της ευχές για γρήγορη ανάρρωση της μικρής.

Και φυσικά ενημέρωσε τον κόσμο να προσέχει πολύ τα κεριά και τα βεγγαλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη γιορτή! Μετά από αυτό το σοκ που πέρασε... λογικό είναι!

paroysiastria korh

paroysiastria

Πηγή: t life