Σήμερα ο καιρός θα είναι σύμμαχος στην έξοδο σας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια και πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Κρήτης και της Εύβοιας, περιμένουμε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

 

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 15. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοικό κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

 

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ψύχρα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.