Τρόμος εν πτήσει: ”Έχω Έμπολα!”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το "αστείο" του επιβάτη προκάλεσε την άμεση επέμβαση των γιατρών και σκόρπισε το τρόμο!

Πανικό προκάλεσε ένας επιβάτης αεροπλάνου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι έχει Έμπολα!

 

Ειδικότερα, όπως δημοσιεύτηκε στη dailymail, το αεροπλάνο της US Airways από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών είχε μόλις φτάσει στο νησί Πούντα Κάνα στη Δομινικανή Δημοκρατία, όταν οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι πρέπει να κάτσουν στις θέσεις τους.

 

 

Ύστερα από λίγο, είδαν άνδρες με ειδικές στολές να μπαίνουν στην καμπίνα. Ένας 54χρονος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι γνωστά, φέρεται να φώναξε για πλάκα: «Έχω Έμπολα. Την βάψατε όλοι σας»!

 

«Απλώς αστειυόμουν», είπε καθώς η ειδική υγειονομική ομάδα τον συνόδευε εκτός του αεροπλάνου, σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ετσι, αντί να περάσει δύο εβδομάδες διακοπών στην Δομινικακή Δημοκρατία, όπως σχεδίαζε, ο άνδρας στάλθηκε πίσω στις ΗΠΑ.
«Θεωρώ ότι αυτός που το είπε αυτό είναι ηλίθιος και το λέω δυνατά και δεν με νοιάζει εάν το ακούει», ανακοίνωσε από το μικρόφωνο του αεροπλάνου μία αεροσυνοδός πριν από την επέμβαση της ειδικής υγειονομικής μονάδας.

 

«Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε στο επιβατικό κοινό, αλλά η ασφάλεια των πελατών και των πληρωμάτων μας είναι η βασική μας προτεραιότητα», δήλωσε εκπρόσωπος των αμερικανικών αερογραμμών.

 

Πηγή: Parapolitika.gr