Αλλάζει η Piraeus Press για σένα! Είναι η φωνή σου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι δεσμεύσεις μας για το νέο, πιο δυναμικό ξεκίνημα!

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου


Γιατί λέμε ότι ο Πειραιάς είναι στο επίκεντρο. Το λέμε επειδή ήταν, είναι και παραμένει το βασικό οικονομικό κέντρο της χώρας, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να υποβαθμίσουν το χαρακτήρα, τις υποδομές και τη λειτουργία του βασικού λιμένα της χώρας.

Γιατί δίνουμε το παρόν μας στα δρώμενα του Πειραιά. Επειδή είναι η πόλη που αγαπάμε και θέλουμε να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια ανάταξης και ανάπτυξης ενεργά με λόγο, πράξεις και προτάσεις.

Γιατί δεν θα χαριστούμε σε κατεστημένους και παρωχημένους. Οι εποχές της ηττοπάθειας και του γλειψίματος διαφόρων παραγόντων και παραγοντίσκων της πόλης τελείωσε ανεπιστρεπτί. Όποιος προσφέρει στην πόλη και στον πειραϊκό λαό θα επιβραβεύεται με την προβολή που τού αρμόζει. Όποιος προκαλεί προβλήματα και δυσχέρειες θα έχει την τύχη που του αρμόζει στο… καναβάτσο!

Γιατί αλλάζουμε τα δεδομένα. Διότι από τότε που εμφανίστηκε το “Piraeus Press” αναγκάστηκαν όλοι να προσαρμοστούν στη νέα εποχή του διαδικτύου. Ακόμα και τοπικές εφημερίδες που θύμιζαν φωτοτυπίες σημειώσεων για βοηθήματα πανελληνίων αναζήτησαν σανίδα σωτηρίας στη θάλασσα του διαδικτύου.

Γιατί είμαστε η φωνή σου. Κάνουμε ρεπορτάζ και αναδεικνύουμε την καθημερινότητα του πολίτη στην πόλη μας, στη χώρα μας, σε κάθε σημείο που υπάρχει είδηση.

Γι’ αυτό πρέπει να μας εμπιστευθείς και να μας δώσεις ακόμα περισσότερη δύναμη.

Η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα του Πειραιά, η “Piraeus Press” είναι εδώ για να δώσει βήμα και φωνή σε σένα.