ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ας είναι καλά ο Μαρινάκης, γιατί αλλιώς θα τους είχαν πάρει με τα γιαούρτια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα δύσκολα είναι Ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ξελασπώνει τη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη!
 
Αρκεί η παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού ή έστω μια αναφορά στο όνομά του για να επέλθει η ηρεμία στο Λιμάνι.
 
Και το γνωρίζουν καλά αυτό οι στενοί συνεργάτες του Γιάννη Μώραλη, για αυτό άλλωστε και συνηθίζουν (σχεδόν καθημερινά) να επικαλούνται είτε τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη είτε τον Ολυμπιακό, προκειμένου οι ίδιοι να κερδίσουν τη συμπάθεια των Πειραιωτών.
 
Το θέμα όμως είναι, πως προφανέστατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προτιμούσε να έχει μια Δημοτική Ομάδα που »φυσάει», η οποία να αποτελείται από »αστέρια» και όχι από »ετερόφωτα και κουτσά άλογα» που αναζητούν λίγο φως στη σκιά του!
 
Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνούμε, ότι όποιο ουσιαστικό έργο έχει να επιδείξει η δημοτική αρχή Μώραλη, τα τελευταία 3 χρόνια, φέρει ακέραια την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Και στο τέλος της ημέρας, πραγματικά δεν είμαστε σίγουροι αν όλη αυτή η συμπεριφορά των »αστεριών» κάνει καλό στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες φαίνεται πως είναι στα κάγκελα, ειδικά μετά το φιάσκο με τα σκουπίδια.
 
Προφανώς αυτή η κατάσταση αποτελεί ένα πρόβλημα που αναζητά λύση για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος στη ζωή του όχι μόνο δεν έχει μάθει να χάνει, αλλά δουλεύοντας σκληρά ο ίδιος (σε αντίθεση με τους προαναφερόμενους) να γεύεται την απόλυτη επιτυχία.
 
Τελευταίο κρούσμα, το χθεσινό δημόσιο ευχαριστώ του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την ανακατασκευή της Πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά, έργο και αυτό του Προέδρου του Ολυμπιακού!
 
Τώρα, το γιατί ένιωσε την ανάγκη ο Δήμαρχος Πειραιά ή οι συνεργάτες αυτού, να ευχαριστήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη εκ νέου χθες για την Πλατεία Αλεξάνδρας, μόνο εκείνοι το γνωρίζουν.
 
Πάντως αν κάποιοι προσπαθούν να μετατοπίσουν ή έστω να μοιραστούν τη δική τους φθορά και αποτυχία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δε νομίζουμε ότι θα το καταφέρουν στο τέλος…
 
Ειδικότερα ο κ. Μώραλης, ανάρτησε μήνυμα στα social media, στο οποίο σημειώνει πως ο κ. Μαρινάκης βοήθησε ώστε να γίνει ξανά ανθρώπινη η Πλατεία Αλεξάνδρας, στην οποία δεσπόζει το μνημείο για τη γενοκτονία των Ποντίων και το οποίο εγκαινιάστηκε πρόσφατα.
 
Αναλυτικά το μήνυμά του
 
»H πλατεία Αλεξάνδρας, πέρα από το μνημείο γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το οποίο δεσπόζει, είναι μια πλήρως ανακαινισμένη πλατεία την οποία μπορούν να χαρούν οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας. Μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους, να απολαύουν τη υπέροχη θέα αλλά και να γυμναστούν αν το επιθυμούν με τα νέα όργανα γυμναστικής. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Olympiacos FC και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis για την δωρεά του, για την ριζική ανάπλαση της πλατείας.»
 

 
ΥΓ: Θα είχε ενδιαφέρον να μας κάνει έναν απολογισμό η Δημοτική Αρχή Μώραλη, με τα σημαντικά έργα που έχει υλοποιήσει και τα οποία δεν αποτελούν δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη!