Σε άλλη χώρα οι Ζουράρηδες θα ήταν έγκλειστοι… Εδώ τους κάνουμε Καθηγητές & Υπουργούς άμα λάχει!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Του Σαραντου Ευσταθοπουλου

Θα τρίζουν τα κόκκαλα των αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και των Διακεκριμένων Ελλήνων Καθηγητών, στο άκουσμα ότι αυτός ο τύπος που εμφανίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ και υβρίζει τον Ολυμπιακό ως κοινός χούλιγκαν, είναι Καθηγητής και Υπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Κοινώς, στην Ελλάδα πουλάει να το παίζεις ή να είσαι τρελός! Να πουλάς τρέλα που λέμε και στη γειτονιά μου.

Και μάλιστα υπάρχει κόσμος που σε επιβραβεύει για αυτό, σε εκλέγει Βουλευτή... Και ακόμα χειρότερα, υπάρχει Πρωθυπουργός που σε τοποθετεί και Υπουργό!

Όλα αυτά βέβαια μόνο στην Ελλάδα!

Με εν ενεργεία Υπουργό της Κυβέρνησης, από τηλεοράσεως να υβρίζει το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της χώρας και να εμπαίζει τα εκατομμύρια των οπαδών του, χωρίς κανείς να συγκινείται.

Βουντού-Βουντού και φανέλα ΠΑΟΚ στον Μπογδάνο!

Και καλά οι δικοί του, εν πολλοίς τους έχουμε πάρει χαμπάρι πώς λειτουργούν!

Αλλά αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση, ήταν το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε έστω και ένας Βουλευτής της Αντιπολίτευσης, από την Α' Πειραιά - όλοι Ολυμπιακοί δηλώνουν αν δεν κάνω λάθος (ασχέτως τι ομάδα είναι στην πραγματικότητα) - μέσω κάποιου ΜΜΕ ή έστω μιας ανακοίνωσης, να "καταδικάσει καταδικάσει" (όπως συνηθίζουν να λένε οι πολιτικάντηδες) τις δηλώσεις Ζουράρη για τον Ολυμπιακό, την ομάδα σύμβολο του Μεγάλου Λιμανιού, του Πειραιά μας.

Όλοι αυτοί βέβαια, όταν έρθουν εκλογές, θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο γήπεδο, στους συνδέσμους του Ολυμπιακού κλπ κλπ... Αλλά τότε να ξέρουν ότι θα πάρουν ότι τους αξίζει!

Ο κόσμος ξύπνησε πια!
Και οι Ζουρλάληδες αλλά και οι Φαρισαίοι Υποκριτές θα πάνε σπίτι τους μια και καλή... Μπας και δούμε άσπρη μέρα!

[g_youtube v="0aX0bkOGcdw"]