ΙΜΙΑ: Ανάξιοι των ηρώων… Μας δουλεύουν δίχως ήθος & φιλότιμο 20 χρόνια !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 
Οι μέρες αυτές μας φέρνουν στη μνήμη, εδώ και 20 χρόνια, τα παλικάρια που έπεσαν υπέρ της Πατρίδος, εκείνη τη μαύρη μέρα για τη σύγχρονη ιστορία μας... στις βραχονησίδες των Ιμίων.
 
Εμείς στον Πειραιά, βιώνουμε κάθε χρόνο την εθνική τραγωδία των Ιμίων, με την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης στον ανδριάντα του Πειραιώτη ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου.
 
Φέτος, 21 χρόνια μετά, βιώσαμε ακόμα μια εθνική τραγωδία... Δε θρηνήσαμε βέβαια ανθρώπινες ζωές, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι θρηνούμε συνεχώς την χαμένη μας αξιοπρέπεια!
 
Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, ανενόχλητο, φτάνει στα Ίμια και οι Τούρκοι Ανώτατοι Στρατιωτικοί φωτογραφίζονται ως μοντέλα με φόντο τις ελληνικές βραχονησίδες.
 
Ώρες μετά, το ΓΕΕΘΑ δημοσιοποιεί μια αξιοθρήνητη ανακοίνωση με την οποία μας "ενημερώνει" ότι οι Τούρκοι παραβίασαν τα χωρικά μας ύδατα!!!
 
Ενώ ακόμα πιο μετά, ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε μια ακόμα πιο αξιολύπητη δήλωση, μας γνωστοποιεί - σε εμάς και στην ΕΕ - ότι οι Τούρκοι παραβίασαν τα σύνορα της Ευρώπης!!!
 
Ω τη έκπληξη. Τι μάθαμε και μετά από αυτό το συμβάν... Χρειάστηκε να "μπουκάρουν" ανενόχλητοι οι Τούρκοι και πάλι στα Ίμια, για να διατυπώσουμε δημοσίως ότι είναι Ελληνικά;;; Πάλι καλά που δεν έδεσαν στο λιμάνι του Πειραιά... 
 
Όπως λέει και ο σοφός λαός, θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας, κοιτάζοντας από ψηλά τους σημερινούς Εθνοπατέρες μας!
 
Και όλα αυτά ενώ οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε συναγερμό στο Αιγαίο και λόγω του προσφυγικού και λόγω της συζήτησης του Κυπριακού... Αντιλαμβάνεστε τι θα συνέβαινε εάν δεν ήμασταν σε επιφυλακή;;;
 
Κουβέντα για παραίτηση για λόγος ευθιξίας από κανέναν.
 
Μιας και πλέον οι λέξεις φιλότιμο, ήθος, αξιοπρέπεια, έχουν σβηστεί από το νεοελληνικό λεξιλόγιο των πολιτικών αρχόντων μας!
Αξιοθρήνητοι καρεκλοκένταυροι διαχειρίζονται τις τύχες της πατρίδας και των οικογενείων μας, δίχως αξίες και ιδανικά.
 
Ο Θεός να μας φωτίσει!
 
Διαβάστε επίσης: