ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ο νέος Τομεάρχης της ΝΔ στην Α’ Πειραιά;;;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Ξεκαθαρίζω εξαρχής-για όσους δε με γνωρίζουν-ότι είμαι στέλεχος της ΝΔ εδώ και πολλά χρόνια και στήριξα (χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά) από την αρχή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κούρσα της διαδοχής, μόνο και μόνο γιατί πίστεψα σε αυτά που έλεγε και λέει!

Πάμε τώρα στην ουσία του θέματος και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ συναδέλφου στο Piraeuspress.gr, σχετικά με τον νέο Τομεάρχη της ΝΔ στην Α' Πειραιά & Νήσων, που ορίστηκε πριν λίγες ώρες!

Μιλάω για τον κ. Μπανταβάνη Γεώργιο, εκ Μοσχάτου ορμώμενο!

Το ρεπορτάζ που αναρτήσαμε το πρωί λοιπόν ουσιαστικά έθιγε το ζήτημα της εντοπιότητας, αποδίδοντας αντικειμενικές ευθύνες - λόγω της θεσμικής θέσεώς του - στον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Βασίλη Σπανάκη.

Οφείλω λοιπόν να αναγνωρίσω ότι ο Βασίλης Σπανάκης είναι ίσως από τα λίγα στελέχη της ΝΔ που ξημεροβραδιάζεται στα γραφεία του κόμματος.

Ενώ είναι επίσης γεγονός ότι οι Τοπικές Οργανώσεις έχουν πάρει και πάλι ζωή, παρά τα όποια λάθη και παραλήψεις... Άλλωστε λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΤΗΣ Α ΠΕΙΡΑΙΑ

Εδώ όμως τα πράγματα είναι σοβαρά και η επιλογή του προσώπου μάλλον λανθασμένη και όχι απλά λόγω εντοπιότητας!

Παρατηρώντας το Facebook του κ. Μπανταβάνη πέραν του γεγονότος ότι η βασική του ενασχόληση ήταν το παιχνίδι Dragon City (αυτό δεν μας πειράζει τόσο), έχει αναρτημένες περίεργες φωτογραφίες με την εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ", με την Αγια Σοφιά και σχόλιο ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα του χρόνου εκεί κλπ... Διακρίνουμε μια χρυσαυγίτικη τάση με άλλα λόγια!

paixnidi3

  

stoxos

Το ερώτημα που προκύπτει είναι...

Αυτό το προφίλ του στελέχους της ΝΔ ταιριάζει με τον αέρα ανανέωσης που διακηρύττει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;;;

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ

Από την άλλη, μαθαίνω ότι ον νέος Τομεάρχης της ΝΔ στον Πειραιά είναι κουμπάρος του κ. Πηνιώτη, ο οποίος μετέχει στη γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ και ο οποίος δραστηριοποιείται στα κοινά του Δήμου Μοσχάτου!

piniwtis

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να λάβω άμεσα μια απάντηση στα παραπάνω ερωτηματικά, όπως επίσης και τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ στον Πειραιά υποθέτω!

Αναμένουμε...

Διαβάστε επίσης:

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ: Τοποθέτησαν Τομεάρχη από το Μοσχάτο!