Κορυφώνεται το Δράμα… Κλείνει η παρένθεση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Παράλληλα με την κορύφωση του Θείου Δράματος, φαίνεται ότι κορυφώνεται και το Δράμα των Ελλήνων... ελέω Αλέξη Τσίπρα, Πάνου Καμμένου και των λοιπών πρωτοκλασάτων αριστερών υπουργών!

Άλλωστε, η ζωή μας δεν ήταν ποτέ αποκομμένη από την ορθόδοξη βιωματική πίστη. Και ας προσπάθησαν κάποιοι να το αλλάξουν βιαίως αυτό!

Πλησιάζοντας λοιπόν προς τη σταυρική θυσία του Κυρίου μας, ο ελληνικός λαός, κουβαλά ακόμα έναν σταυρό του μαρτυρίου στο δικό του καθημερινό γολγοθά... Τον πιο δυσβάσταχτο ίσως τούτη τη φορά.

Το διαφαινόμενο ναυάγιο Τσίπρα στην Ευρώπη φαίνεται να σηματοδοτεί ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σημερινή είδηση περί παραίτησης Τσίπρα, που παίζει σε πολλά γερμανικά ΜΜΕ, μάλλον ανακούφιση φέρνει στον ελληνικό λαό παρά αναστάτωση.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, οδεύουμε προς το κλείσιμο της παρένθεσης... Της πιο καταστροφικής ίσως αριστερής παρένθεσης που γνώρισε η σύγχρονη Ελλάδα.

Και θέλουμε να ελπίζουμε, ότι μετά την Ανάσταση του Κυρίου θα φανεί και το φως της Αναστάσεως του ελληνικού λαού, ο οποίος τόσα δεινά έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια!

Καλή Ανάσταση!