Πλέον μπορούμε να μιλάμε για προδότες… και με στοιχεία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Μέχρι πριν ένα χρόνο έπαιζαν το ρόλο του τιμητή κατηγορώντας όλους εμάς για εθνική προδοσία και απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας!

Ναι, μιλώ για τους Κυβερνώντες, αυτό το μείγμα ψευτοαριστεράς και ψεκασμένων, που μέχρι χθες πουλούσε πατριωτισμό σε τιμή ευκαιρίας... Και που δυστυχώς για τη χώρα και για εμάς, βρήκε αρκετούς αγοραστές!

Θυμόμαστε όλοι τα παραληρήματα του Πάνου Καμμένου από βήματος της Βουλής!
Την αγωνία του για το μέλλον και τα σύνορα της πατρίδας... Και τον πόθο του να μας προστατεύσει από τις επικίνδυνες τότε κυβερνήσεις.
Θυμόμαστε επίσης τις απειλές για ειδικά δικαστήρια κοκ...

Σαφώς και οι προηγούμενοι επί δεκαετίες, έθρεψαν μίσος και οργή στις ψυχές των Ελλήνων, πάνω στα οποία πάτησαν οι σημερινοί ''συνέταιροι-συγκυβερνώντες'', για αυτό και οι ευθύνες που τους αναλογούν είναι τεράστιες.

Σήμερα όμως, με γεγονότα, μπορούμε να ομιλούμε για εθνική προδοσία. Για μια ελληνική κυβέρνηση που μέσα σε ένα χρόνο, επανηλειμμένα έχει φανεί ανάξια να υπερασπιστεί την εθνική μας κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα.

Αποκορύφωμα οι χθεσινές δηλώσει Μουζάλα για τα Σκόπια (τα οποία και αποκάλεσε Μακεδονία)... 

Μα το χειρότερο, η νοοτροπία που τους διέπει!
Καθώς τους πήρες τόσες ώρες για να τον παραιτήσουν, αφού πρώτα με επίσημη ανακοίνωση τον υπερασπίστηκαν... και ενώ σε δεύτερο χρόνο ο ''κομπάρσος'' της ιστορίας Πάνος Καμμένος, έπαιξε το ρόλο του αμετακίνητου πατριώτη!

Ναι, ο Πάνος Καμμένος, που ισχυρίστηκε ότι η κυβερνητική ανακοίνωση στήριξης του Μουζάλα δεν ήταν σε γνώση του Πρωθυπουργού!

Αυτό το θέατρο του παραλόγου ζούμε τον τελευταίο χρόνο... Και δυστυχώς το ανεχόμαστε!

Όπως ανεχθήκαμε τη μη ύπαρξη θαλάσσιων συνόρων, τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη, το χάος με τους πρόσφυγες, το κλείσιμο των συνόρων, τους Καρανίκες και τους λοιπούς συγγενείς, τα ''ξεχασμένα'' εκατομμύρια των Υπουργών, την επίθεση στην εκκλησία και τη διάλυση της παιδείας από τον αρμόδιο υπουργό παιδείας με απολυτήριο λυκείου, το κλείσιμο των τραπεζών και τη διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την υπογραφή του χειρότερου εκ των 3 μνημονίων και πολλά πολλά ακόμα που τα γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά..

Για πόσο καιρό ακόμα όμως θα παίζουμε στα ζάρια το μέλλον της πατρίδας μας;;;
Πλέον ο εθνικός κίνδυνος είναι πιο ορατός από ποτέ και η κυβέρνηση φαντάζει πιο ανίκανη από ποτέ να διαχειριστεί το σύνολο των εθνικών θεμάτων που είναι ανοιχτά...

Ανησυχώ πραγματικά...