ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Αν το έκαναν αυτό σε πολυεθνική εταιρία θα έφευγαν νύχτα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Αναφέρομαι φυσικά σε όλους εκείνους τους υπευθυνοανεύθυνους ανεπάγγελτους καρεκλοκένταυρους που διαφεντεύουν τη ΝΔ και αποδείχθηκαν για ακόμη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων, εξευτελίζοντας το κόμμα και τους υποστηρικτές του, με την ανικανότητα και το θράσος τους!

Γράφω με τόσο σκληρά λόγια αυτό που εισπράττω από τους πληγωμένους Νεοδημοκράτες.

Εκείνους που βλέπουν την ιστορική παράταξη της κεντροδεξιάς να γίνεται περίγελος με ευθύνη συγκεκριμένων στελεχών... τα οποία δεν ένιωσαν την εσωτερική ανάγκη να ζητήσουν μια συγγνώμη!

Μια συγγνώμη προς όλα εκείνα τα στελέχη που έτρεχαν εθελοντικά εδώ και δυο μήνες και προς όλα τα μέλη που προσήλθαν από νωρίς στις κάλπες προκειμένου να στηρίξουν στην πράξη την υποτιθέμενη νέα Νέα Δημοκρατία!

Ντροπή και μόνο ντροπή αισθάνομαι για το θράσος και τις εξόφθαλμες υστερόβουλες τακτικές των ‘’πρωτοκλασάτων’’ στελεχών της ΝΔ.

Γιατί για ακόμη μια φορά διαπιστώνω ότι μετά από μια πραγματική εσωκομματική τραγωδία, δε γίνεται το αυτονόητο.

Αυτό που θα γινόταν σε κάθε εταιρία, σε κάθε πολυεθνικό κολοσσό, για ένα στέλεχος που απέτυχε παταγωδώς στην υλοποίηση ενός πρότζεκτ, προκαλώντας παράλληλα ανεπανάληπτη ζημιά στο κύρος και την εικόνα της επιχείρησης.

Τι θα γινόταν;;;

Θα έφευγε νύχτα όπως λέει ο λαός μας. Δηλαδή, θα είχε απολυθεί την ίδια στιγμή, εάν δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί ο ίδιος!

Βέβαια θα μου πείτε, βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι κάποιος να έχει εργαστεί στη ζωή του, ώστε να γνωρίζει και τις στοιχειώδεις πρακτικές της αγοράς.

Από την άλλη όμως, ακόμα και αν δεν έχεις εργαστεί ούτε μια ώρα στη ζωή σου, αρκεί να έχεις ανατραφεί με τις αξίες και τις αρχές που σε θωρακίζουν με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια... η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση φάνηκε ότι εκλείπει!