Χρυσό για τον Πειραιά στα Digital Media Awards!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου
 
Το χρυσό έπαθλο στα βραβεία-θεσμός του ελληνικού διαδικτύου Digital Media Awards κέρδισε το δικό μας Piraeuspress.gr, εκπροσωπώντας επάξια τον Πειραιά, στην κατηγορία Τοπικά Ενημερωτικά Sites.
 
Με το χρυσό βραβείο Best Local News Site επιβραβεύονται οι προσπάθειες και οι κόποι ετών για την ομάδα του Piraeuspress.gr.
 
Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, με συμμετοχή των κορυφαίων ομίλων της χώρας με δραστηριότητα στο διαδίκτυο, στην ειδική κατηγορία Τοπικά Ενημερωτικά Sites, με συμμετοχή άνω των 30 τοπικών sites, το Piraeuspress.gr είχε την τιμητική του!
 
Και αυτό, σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην εμπιστοσύνη τόσο των αναγνωστών του, εδώ και χρόνια, όσο και των διαφημιζόμενων, οι οποίοι εμπιστεύονται το Piraeuspress.gr για την προβολή της επιχείρησής τους.
 
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και ολόκληρη η ομάδα του Piraeuspress.gr, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση βάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα!
 

1a12

 

1ase

Θα ακολουθήσει εκτενές φωτορεπορτάζ και βίντεο από τη χθεσινή πανηγυρική για τον Πειραιά και το Piraeuspress.gr βραδιά, που έλαβε χώρα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, και καταδεικνύει τη σημαντικότητα της διάκρισης!