Απειλητικό μήνυμα για τα γαβγίσματα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία περίεργη υπόθεση αποστολής απειλητικού μηνύματος, διερευνούν από χθες οι Αστυνομικές Αρχές στην Αμαλιάδα. 

Αποδέκτης του μηνύματος ήταν κάτοικος σε γειτονιά της Αμαλιάδας και στο επίκεντρο της απειλής βρίσκεται ο σκύλος της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί η γυναίκα παρέλαβε ένα φάκελο που είχε αποσταλεί με κούριερ στη διεύθυνσή της. Αποστολέας στο εξωτερικό του φακέλου δεν υπήρχε, σε καμία περίπτωση όμως δεν πήγε το μυαλό της γυναίκας ότι το περιεχόμενό του θα ήταν ένα απειλητικό μήνυμα.

Έμεινε άφωνη

Η γυναίκα όταν έβγαλε το χαρτί από το φάκελο έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο αποστολέας της έγραφε ότι εάν δεν κάνει το σκύλο της να σταματήσει να γαβγίζει, τότε θα τον δηλητηριάσει!

Μάλιστα, στο κάτω μέρος υπήρχε και υπογραφή, με όνομα το οποίο μάλλον χρησιμοποίησε τυχαία ο αποστολέας για να αποπροσανατολίσει την παραλήπτρια.

Το σκυλάκι το έχει στην κατοχή της η γυναίκα τους τελευταίους μήνες και βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο έξω από το σπίτι, στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Ως γνωστόν, τα σκυλιά γαβγίζουν, και στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πολλοί οι κάτοχοι σκύλων, ωστόσο προκαλεί εντύπωση γιατί ο αποστολέας ενοχλήθηκε τόσο πολύ από το συγκεκριμένο σκυλί.

Η παραλήπτρια πάντως θορυβήθηκε και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, που διερευνά την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο αποστολέας σκοπεύει να πραγματοποιήσει την απειλή του ή εάν πρόκειται απλώς για μία φάρσα.

Πάντως, εάν δεν πρόκειται για φάρσα, ο αποστολέας πρέπει να διαμένει κοντά στο σπίτι της παραλήπτριας, για να ενοχλείται τόσο πολύ από το γάβγισμα και όπως φαίνεται δεν διαθέτει καθόλου φιλοζωικά αισθήματα.

Πηγή: patrisnews.com