Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλός καιρός με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, αναμένεται σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.


Λίγες βροχές θα σημειωθούν στο Ανατολικό Αιγαίο και στην υπόλοιπη χώρα καλός και ζεστός καιρό με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Βόρειας Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 26 στην Ήπειρο, από 15 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Πάντως σε εσωτερικές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας οι μέγιστες είναι πιθανό να φτάσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις, ενισχυόμενοι τοπικά το βράδυ σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, αλλά το βράδυ στα βορειότερα πελάγη θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ.

Ζεστός καιρός με παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.




ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.