Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της Μυρτούς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην Ελλάδα επιστρέφει η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη την επόμενη εβδομάδα.


Η 16χρονη παίρνει εξιτήριο στις 23 Ιανουαρίου από το Κέντρο Αποκατάστασης της Βοστόνης, όπου νοσηλεύεται εδώ και μήνες.

Σε περιπέτειες ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται η οικογένεια με την αντιδικία που προέκυψε εξαιτίας του λογαριασμού υπέρ της Μυρτούς που άνοιξαν ομογενείς στην Αμερική. «Ποτέ δεν ζητήσαμε ελεημοσύνη από κανέναν για το παιδί μας», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα ο πατέρας της 16χρονης, Γιάννης Παπαδομιχελάκης. 

«Άνοιξαν λογαριασμό στο όνομά του χωρίς να έχουν πάρει την έγκρισή μας και αυτοανακηρύχτηκαν διαχειριστές των χρημάτων. Με ποια νομική υπόσταση το έκαναν αυτό; Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέας Αγγλίας, όπως λέγονται, είναι ένα άτυπο όργανο. Έπαιξαν με το πρόβλημά μας, εκμεταλλεύτηκαν τον πόνο μας», λέει.

myrto

«Το ζήτημα είναι ηθικό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας της 16χρονης Μυρτούς, και δηλώνει εξαπατημένος και θυμωμένος. «Ποτέ δεν θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημά μας, ούτε να θεωρούν κάποιοι ότι ζητιανεύουμε και χρησιμοποιούμε το παιδί μας για οφέλη...Αυτοί οι άνθρωποι έθεσαν υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία της οικογένειάς μας και αυτό είναι απαράδεκτο. Για αυτό και ζητάμε τα χρήματα των δωρητών να επιστρέψουν πίσω. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλευθεί το πρόβλημα της κόρης μου», υπογραμμίζει ο κ. Παπαδομιχελάκης.