ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η καλύτερη εξυπηρέτηση ever!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ειλικρινά νιώσαμε την ανάγκη να γράψουμε αυτό το άρθρο, γιατί η εμπειρία από την επίσκεψή μας στον Κωτσόβολο του Πειραιά ήταν πρωτόγνωρη!

Συνήθως, οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τείνουν να μετατρέπονται σε δημόσιες υπηρεσίες (με την κακή του όρου έννοια) με το πέρασμα των ετών.

Συναντάς αγέλαστους πωλητές, κακοδιάθετους υπαλλήλους που μαρτυράνε την ώρα και τη στιγμή κλπ κλπ... Όλοι τα έχουμε βιώσει!

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μα αυτό που βιώσαμε στον Κωτσόβολο του Πειραιά (δεν ξέρουμε για τα άλλα υποκαταστήματα) ήταν μοναδικό.

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα απλά για μια ανανέωση συμβολαίου Vodafone... Ούτε καν για αγορά νέου προϊόντος!

Στην είσοδο της πόρτας ο υπεύθυνος ασφαλείας ευδιάθετος και χαμογελαστός μας χαιρετά και μας υποδέχεται..

Με το που περνάμε το κατώφλι, στο λεπτό εμφανίζονται ο Λευτέρης και ο Δημήτρης (έχουν καρτελάκια με τα ονόματά τους) για να μας εξυπηρετήσουν.

Σε χρονο dt βρισκόμαστε στον υπολογιστή και παράλληλα μας αναλύουν όλες τις δυνατότητες και τος προσφορές για την ανανέωση του επαγγελματικού μας συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας Vodafone.

Ο Δημήτρης πάει να εξυπηρετήσει άλλον πελάτη καθώς η ροή είναι αυξημένη...

Συνεχίζουμε με τον Λευτέρη και σε 7 λεπτά έχουμε ολοκληρώσει τα γραφειοκρατικά (χαρτιά κλπ), έχουμε πάρει το δώρο που αντιστοιχεί στην επιδότηση για την ανανέωση του συμβολαίου μας και κατευθυνόμαστε προς το ταμείο.

Σε δέκα λεπτά έχουμε εξυπηρετηθεί (και με το παραπάνω) και φεύγουμε αναμένοντας το προϊόν που παραγγείλαμε στο σπίτι (ενώ έχουμε λάβει και ενημέρωση μέσω SMS).

Πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Όλα λειτουργούν ρολόι σκεφτήκαμε φεύγοντας και χαιρετώντας και πάλι τον υπεύθυνο ασφαλείας της βάρδιας...

Θέλουμε λοιπόν να δώσουμε συγχαρητήρια και στα δυο παλικάρια, τον Δημήτρη και τον Λευτέρη για τον επαγγελματισμό, την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά τους αλλά και στον/στην υπεύθυνο του καταστήματος για την οργάνωση και λειτουργία του!

Γιατί εμείς λέμε και τα καλά... Δεν είμαστε μόνο για καταγγελίες!