ΔΕΙΤΕ τη νέα καλοκαιρινή collection της Alouette στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προτάσεις με στυλ και άποψη για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας! Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιδικά και βρεφικά είδη!

Μοναδικά σχέδια ρούχων με χαρούμενα χρώματα και μοντέρνο design για να ξεχωρίσετε!

alouette_collections_1.indd

Μπλούζες, παντελόνια, φορέματα, φούστες, σαλοπέτες και πολλά πολλά περισσότερα βρίσκονται ήδη σε όλά τα φυσικά καταστήματα Alouette και στο eshop www.alouette.gr !!! Με σταθερή προσοχή στην ποιότητα και στην λεπτομέρεια η Alouette συνεχίζει να κλέβει τις καρδιές μας!

alouette_collections_2.indd

Μπορείτε να πάρετε και μια γεύση της νέας καλοκαιρινής συλλογής από το e-shop της Alouette, με ένα κλικ στη διεύθυνση www.alouette.gr

alouette_collections_3.indd

Όλοι οι Famoustars στην παρέα της Alouette

Βρείτε όλους τους αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες των παιδιών από την οικογένεια της Disney, και των Looney Tunes. Μαζί τους η Hello Kitty, οι Winx, η Elsa από το Frozen και πολλοί άλλοι χαρακτήρες σας περιμένουν στα καταστήματα Alouette!

alouette_collections_5.indd

O Superman, ο Batman και η Wonder Woman στην Alouette

Ζήστε την ταινία Batman V Superman: Dawn of Justice μέσα από την νέα συλλογή ρούχων της Alouette για μικρούς και μεγάλους ήρωες! Μπλουζάκια για παιδιά και για ενήλικες για την απόλυτη μάχη στην ιστορία των κόμικς.

alouette_collections_4.indd

Επισκεφθείτε τα καταστήματα της Alouette και βρείτε ρούχα με κομψά υφάσματα και προσεγμένα υλικά που θα ντύσουν τους μικρούς μας πρωταγωνιστές και θα συνοδεύσουν όλες τις όμορφες στιγμές σας!

alouette_collections_6.indd

Κάντε Like στη σελίδα της Alouette στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες συλλογές και τις μοναδικές προσφορές για τα μέλη της Alouette!

alouette_collections_7.indd