Προκόπης Παυλόπουλος και Κυριάκος Μητσοτάκης, στα σχολεία Νίκαιας και Περάματος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξαφνικές και απρόσμενες επισκέψεις είχε χθες ο Πειραιάς, καθώς τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε σχολεία της περιοχής για την «καλή χρονιά»

• Στον αγιασμό του 14ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς.

Η είδηση έκανε εντύπωση, γι’ αυτό ο Δήμαρχος Γ. Ιωακειμίδης, έσπευσε να δηλώσει:

«Μπορεί κανείς να «διαβάσει» το γεγονός με όποιο τρόπο θέλει και να μην έχει άδικο. Μπορεί κανείς να μιλήσει για επικοινωνιακά παιχνίδια. Εγώ όμως έχω να δηλώσω ότι ως Δήμαρχος της πόλης χάρηκα για το γεγονός.

Δεν είχα ποτέ ούτε ιδεολογική, ούτε προσωπική σχέση με τον κ. Παυλόπουλο. Όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών, δεν πήγα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο γραφείο του και δεν πήρα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ επιχορήγηση για το Δήμο μου. Άλλοι που σήμερα μπορεί να κάνουν κριτική, κατοικοέδρευαν έξω από το γραφείο του και έπαιρναν χρήματα.

Παρόλα αυτά, μου αρέσει η επίσκεψη αυτή, όπως και μου αρέσει οποιοσδήποτε επώνυμος να τιμάει την πόλη μου ερχόμενος σε αυτήν. Η πόλη τιμάει όποιον την τιμάει και λέμε «μπράβο» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ήρθε σήμερα στην πόλη για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας. Πολύ περισσότερο που δε συνέδεσε την παρουσία του στην πόλη με τηλεοράσεις, καθώς ο ίδιος ζήτησε να μην παραβρίσκονται.

Ιδιαίτερη αξία έχει η αναφορά του στο γεγονός του «Μπλόκου της Κοκκινιάς» και των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος και η δέσμευσή του ότι επιθυμεί να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις αυτές».

mitsotakis-perama

mitsotakis-perama-2

• Στο Πέραμα και στα εγκαίνια του ειδικού σχολείου, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια καλά προετοιμασμένη παρουσία με πλήθος κόσμου και με καλή ανταπόκριση.