Αυτό θα πει ΘΡΑΣΟΣ: Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Νίκαια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα κοσμηματοπωλείο στη Νίκαια βρέθηκε την Τετάρτη στο στόχαστρο μιας γυναίκας, η οποία με επιδέξιες κινήσεις κατάφερε να κλέψει χρυσαφικά μεγάλης αξίας!

Οι ιδιοκτήτες έδωσαν το βίντεο στις αστυνομικές αρχές και υπόσχονται αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στην ταυτοποίηση της γυναίκας!
Η γυναίκα μπήκε στο κοσμηματοπωλείο και το... "ξάφρισε", αφού κατάφερε να πάρει κοσμήματα μεγάλης αξίας (όπως χρυσαφικά και σταυρούς). Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος αποφάσισαν να κοινοποιήσουν το βίντεο από την στιγμή της ληστείας, με σκοπό να καταφέρει η αστυνομία να φτάσει στην σύλληψη της γυναίκας.

{youtube}jQjQBsWVhdY{/youtube}

Δίνουν αμοιβή!

Ένας εκ των ιδιοκτητών, περιγράφει στην κάμερα του newsit.gr το πως κατάφερε η συγκεκριμένη γυναίκα να πάρει τα κοσμήματα: "Την προηγούμενη Τετάρτη μία κυρία μπαίνοντας στην λογική ότι είναι πελάτισσα και θέλοντας να δειγματιστεί σε σταυρούς και αλυσίδες, μπήκε στο κατάστημά μου και μου ζήτησε να της δειγματίσω".

Για να συνεχίσει, περιγράφοντας τις στιγμές που η γυναίκα κατάφερε να τον ληστέψει: "Βρήκε μία ευκαιρία και μου πήρε μία τσάντα γεμάτη με κοσμήματα και μου δημιούργησε μία πολύ μεγάλη οικονομική πληγή".

Όσον αφορά στις εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του κοσμηματοπωλείου, τονίζει: "Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να την εντοπίσω και να την ταυτοποιήσω μέσω των social media. Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την κυρία αυτή και μπορούμε να την ταυτοποιήσουμε, να ξέρει ότι υπάρχει και αμοιβή".