Γιώργος Ζουγανέλης: Ετήσιο Μνημόσυνο – Πέρασε κιόλας ένας χρόνος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 9:30 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του Γιώρου Ζουγανέλη, στον Ιερόο Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Άνω Γλυφάδα.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Ο Γιώργος Ζουγανέλης ήταν Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) των Φυλακών Κορυδαλλού. Γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός για το τεράστιο εκπαιδευτικό έργο που προσέφερε.

Ο Γιώργος Ζουγανέλης υπηρέτησε σε αυτή την υπεύθυνη θέση από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Σχολείου το 2005 και υπήρξε στυλοβάτης της εκπαίδευσης των κρατουμένων. Πολυσχιδής προσωπικότητα, επιστήμονας και καλλιτέχνης, υπήρξε οργανωτής και εμψυχωτής πολυάριθμων εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Με την ολόψυχη αφοσίωσή του Γιώργου Ζουγανέλη στο εκπαιδευτικό του έργο – η οποία δεν γνώριζε ωράρια απασχόλησης, Σαββατοκύριακα ή άδειες διακοπών – και τις ικανότητες επικοινωνίας του κέρδισε την αγάπη και τον ανυπόκριτο σεβασμό των εκατοντάδων εγκλείστων που φοίτησαν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, των εκπαιδευτικών και των σωφρονιστικών υπαλλήλων, ουσιαστικά όλων των ανθρώπων που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: