ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η αδελφή του Παύλου Φύσσα – Αναβλήθηκε η κατάθεσή της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν θα μπορέσει να καταθέσει σήμερα Πέμπτη  η αδελφή του Παύλου Φύσσα, Ειρήνη, λόγω της άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης.

Με την κατάθεση της Ειρήνης Φύσσα επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε διακοπεί την προηγούμενη Τρίτη.

Οι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα όμως, προσκόμισαν με το ξεκίνημα της διαδικασίας, έγγραφο από γιατρό που εξηγούσε ότι η αδελφή του δολοφονηθέντα μουσικού, δεν είναι σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να καταθέσει.

Έτσι, η διαδικασία προχωρά σήμερα, με την κατάθεση ενός από τους φίλους του Παύλου Φύσσα.

Η Ειρήνη Φύσσα είχε αρχίσει να καταθέτει την Τρίτη (6/10) ακολουθώντας μια ιδιαίτερα φορτισμένη κατάθεση από τη μητέρα της Μάγδα.

Η συγκινησιακή φόρτιση της αδελφής του δολοφονηθέντα μουσικού ήταν όμως τόσο έντονη, που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την κατάθεσή της.

Αφού ξεκίνησε, περιγράφοντας τη στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο να δει τον αδελφό της («Τον είδα παγωμένο... νεκρό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχε γίνει. Παρακαλούσα να σηκωθεί για να φύγουμε. Δύο χρόνια τώρα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Η μάρτυρας αναφέρθηκε σε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας») αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και η πρόεδρος διέκοψε την διαδικασία για σήμερα το πρωί.

Νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί η κατάθεση της μητέρας του δολοφονηθέντα μουσικού, η οποία είχε δηλώσει μεταξύ άλλων «ήρθαν στο σπίτι μου και δολοφόνησαν το παιδί μου. Έτσι απλά. Γιατί εκεί έξω υπάρχει μια οργάνωση που λέγεται Χρυσή Αυγή και βρίσκεται στο Κοινοβούλιο. Και ήρθε στο σπίτι μας και σκότωσε το παιδί μας».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η μητέρα του Φύσσα πέταξε μπουκάλι στον Ρουπακιά

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Έφτασε η στιγμή για την μητέρα του Παύλου Φύσσα -Καταθέτει σήμερα

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Κλειστά τα σχολεία στον Κορυδαλλό - Στον δρόμο κάτοικοι και Δημοτικοί υπάλληλοι