ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Σοκ από την εμφάνιση Κασιδιάρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εμφανίστηκε με σορτσάκι και φανελάκι στα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής!

Με ανοικτό το στόμα έμειναν τα μέλη της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας όταν ήλθαν αντιμέτωποι με τον Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Κορυδαλλού, αντικρίζοντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να παρουσιάζεται ενώπιόν τους φορώντας ένα σορτσάκι και ένα αμάνικο μπλουζάκι το οποίο άφηνε σε κοινή θέα τα τατουάζ με εμβλήματα της Χρυσής Αυγής που έχει χτυπήσει στο χέρι του.

Η συνάντηση διήρκεσε μόλις δέκα λεπτά ενώ δικαιολογούμενος για την εμφάνισή του ο προφυλακισμένος βουλευτής υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για κοινοβουλευτική διαδικασία και γι' αυτό επέλεξε την περιβολή των φυλακών. Σύμφωνα μάλιστα με τις μαρτυρίες των βουλευτών το ύφος του ήταν ιδιαίτερα προκλητικό ενώ δέχθηκε να απαντήσει μόνο σε ερώτηση του Δ.Κουκούτση της Χρυσής Αυγής ο οποίος είναι και αυτός μέλος της Επιτροπής.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε είναι ότι στην ερώτηση του Προέδρου της Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη ο οποίος τον ρώτησε τι έχει να πει για την υπόθεση Μπαλτάκου και την κατηγορία της παράνομης βιντεοσκόπησης ο κ. Κασιδιάρης επανέλαβε με έντονο ύφος τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και ότι δεν αποδέχεται καμία κατηγορία ενώ απευθυνόμενος στα μέλη της Επιτροπής είπε: "Η κράτηση μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη. Μου φαίνεται ότι έρχεστε εδώ για να εγκληματιστείτε στο περιβάλλον των φυλακών".

Στο τέλος της κατάθεσης τα μέλη της επιτροπής, με μοναδική εξαίρεση τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση αποφάσισαν να εισηγηθούν προς την Ολομέλεια του Σώματος την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.

Πηγή: Parapolitika.gr