Έτσι δελέαζε τα θύματά του ο παιδόφιλος του Κερατσινίου – Συγκλονίζει μητέρα θύματος (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένη δηλώνει η τοπική κοινωνία του Κερατσινίου από την σύλληψη του 39χρονου παιδόφιλου, ο οποίος το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου πιάστηκε να ασελγεί εις βάρος δύο κοριτσιών. 

Ο άνδρας συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα, όταν περαστικός τον είδε να κάθεται στο παγκάκι και να ασελγεί σε βάρος των δύο κοριτσιών σε πλατεία της περιοχής. 

Ο δράστης, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, σύχναζε στην πλατεία Κρήτης όπου τα απογεύματα παίζουν πολλά παιδιά. Μάλιστα απέναντι από την πλατεία υπάρχει και ένα δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο δράστης ενοχλούσε τα παιδάκια στην πλατεία και παρουσιαζόταν ως φίλος ορισμένων μανάδων. Αφού τα πλησίαζε, τα δελέαζε προσφέροντας τους μικροποσά και στη συνέχεια, τα «ξεμονάχιαζε» προκειμένου να ασελγήσει εις βάρος τους.

Πλάνα από το σημείο όπου δρούσε ο παιδόφιλος

«Έβλεπα τον δράστη με δύο παιδιά, τα οποία τα γνωρίζω, έπαιζε μαζί τους και πίστεψα πως τον ξέρουνε. Μετά με την αστυνομία κατάλαβα τι γίνεται. Από ό,τι μου είπε ένα αγοράκι, τους έπαιρνε σοκολάτες και τους έδινε χρήματα για να τα δελεάσει. Γυρνάω και βλέπω την Αστυνομία. Κοιτούσα κιόλας γιατί το παιδί μου έπαιζε απέναντι στην πλατεία. Και βλέπω πως έχει γεμίσει με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ» είπε μεταξύ άλλων μία γυναίκα που κατοικεί στην περιοχή.

Με το που έλαβε την κλήση, η αστυνομία εντόπισε αμέσως τα ίχνη του 39χρονου δράστη. 

Μητέρα και κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε πως το Σάββατο έμαθε και εκείνη ότι τα παιδιά της έπεσαν θύματα των άρρωστων πράξεων του 39χρονου άνδρα. 

«Έστειλα την μεγάλη μου κόρη να δει τι έγινε στην πλατεία. Εκεί την σταμάτησε ο αστυνομικός και της είπε πως ένα άλλο κορίτσι ανέφερε ότι (ο δράστης) έχει ενοχλήσει και την κόρη μου. Και η κόρη μου το παραδέχτηκε, ανέφερε ότι την είχε ενοχλήσει παλιότερα αλλά τον απώθησε ρίχνοντας του ένα χαστούκι την στιγμή  που την άγγιξε. Μετά ρώτησαν και την μικρή μου η οποία απάντησε το ίδιο, ότι την είχε ενοχλήσει. Και ήρθε ο αστυνομικός και με πήρε στο τμήμα όπου και κατέθεσα για τα περιστατικά που συνέβησαν στα παιδιά μου» δήλωσε σοκαρισμένη η μητέρα.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Έπιασαν επ’ αυτοφώρω κι άλλο παιδόφιλο στο Κερατσίνι