ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ: Έχουν μετατρέψει τα πεζοδρόμια σε ιδιωτικό πάρκινγκ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχει όρια η προκλητικότητα της διοίκησης του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Μετροπόλιταν στο Νέο Φάληρο.
 
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα οχήματα του ιδιωτικού θεραπευτηρίου έχουν καταλάβει στην κυριολεξία τα πεζοδρόμια.
 
Σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων, υπάρχουν μέρες που οι περαστικοί δεν μπορούν να περάσουν ανάμεσα στα πολυτελή οχήματα των στελεχών του νοσοκομείου Μετροπόλιταν που παρκάρουν στα παρακείμενα πεζοδρόμια.
 
Μάλιστα, τοποθετούν και κόκκινους κώνους, σαν αυτούς της τροχαίας προκειμένου να "κρατήσουν" τις θέσεις!

 

 
Το ίδιο "πάρτυ" γίνεται και με τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο της Εθνάρχου Μακαρίου!
 

 
ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, είμαστε βέβαιοι πως τόσο η Τροχαία Πειραιά όσο και η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να επιβληθεί η νομιμότητα.
 
Το PIRAEUSPRESS.gr δεσμεύεται απέναντι στους αναγνώστες του και τους καταγγέλοντες, ότι θα παρακολουθεί στενά το θέμα, έως ότου επιβληθεί κατά γράμμα ό,το προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, με την ίδια αυστηρότητα που επιβάλλεται σε όλους εμάς τους "απλούς θνητούς".
 
ΥΓ: Οι κ.κ. του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Μετροπόλιταν, θα πρέπει να σεβαστούν τον πειραϊκό λαό που έχει στηρίξει την ιδιωτική πρωτοβουλία εν μέσω κρίσης, τηρώντας τουλάχιστον τα προσχήματα στην εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων... Και αυτό δεν αφορά μόνο στην κατάληψη των πεζοδρομίων!