Η πιτσαρία L’ Artigiano προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στον Πειραιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουμε αναδείξει αρκετές φορές τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί ΙΧ στον Πειραιά.

 

Εν μέσω έργων για ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ, ύστερα από ένα διάστημα προσαρμογής λίγων μηνών μετά τις μονοδρομήσεις, με την Τροχαία Πειραιά να καταβάλλει σημαντική προσπάθεια σε καθημερινή βάση... έρχονται να προστεθούν οι εκατοντάδες ασυνείδητοι οδηγοί ΙΧ και φορτηγών, που αποτελούν και τη βασική αιτία γιγάντωσης του προβλήματος!

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που ακολουθεί.

 

Αναγνώστης μας απέστειλε τις φωτογραφίες που αναδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος και εκτός κέντρου Πειραιά, λόγω της νοοτροπίας ''κάνω ό,τι γουστάρω''!

 

Όπως θα δείτε, ο οδηγός του φορτηγού έχει παρκάρει το επαγγελματικό του όχημα κλείνοντας τη μια από τις δυο λωρίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να ξεφορτώσει το εμπόρευμα για την πιτσαρία L' Artigiano στην Ακτή Μουτσοπούλου, στο ύψος της Μαρίνας Ζέας!

 

Η ουρά των ΙΧ που σχηματίζεται φτάνει τα 150 μέτρα και η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία... αλλά κανείς δε δείχνει να ενοχλείται!

Και το λεωφορείο δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του!

 

l3

 

l1

 

l2logo

 

 

Και ερωτούμε:

 

Δεν μπορούσε αυτή η δουλειά να γίνει βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες;;;

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δε συνειδητοποιήσουμε όλοι εμείς οι οδηγοί ότι πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι, δεν πρόκειται ούτε οι συγκοινωνιολόγοι, ούτε οι νέοι δρόμοι, ούτε το ΜΕΤΡΟ, ούτε η Τροχαία Πειραιά... ούτε ο Θεός ο ίδιος να μας λύσει το πρόβλημα!

 

Διαβάστε επίσης: