Α’ Πειραιά & Νήσων: Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμεί να ανεβάσει το επίπεδο στο εκλογική Περιφέρεια της Α Πειραιά, μιας και είναι πεποίθησή του, ότι το Λιμάνι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας.
 
Μέχρι τώρα, πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, ενώ το Piraeuspress.gr με αποκλειστικό του ρεπορτάζ έχει αναφερθεί στην ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ στην Α Πειραιά.
 
Αυτή τη φορά όμως, οι πληροφορίες του Piraeuspress.gr κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο και αγαπητό Πειραιώτη, από μεγάλη μανιάτικη οικογένεια, ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος και κατέχει έδρα Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά!
 
Επίσης, είναι απόφοιτος της Ιστορικής για τον Πειραιά Πρότυπου Ιωνιδείου Σχολής.
 
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ
 
Πρόκειται για έναν »άξιο Πειραιώτη ο οποίος χαίρει του σεβασμού όλων των Κεντροδεξιών του Πειραιά, από μια ιστορική οικογένεια της Μάνης», όπως είχε τονίσει σε στενούς του συνεργάτες ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, όταν προσπαθούσε να τον πείσει να διεκδικήσει τη Δημαρχία στον Πειραιά (πριν πάρει ο ίδιος την απόφαση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος).
 
Στην Πειραιώς θεωρούν ως πλέον σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητας του εν λόγω άνδρα – πέραν της εντοπιότητας, το γεγονός ότι είναι απολύτως αυτοδημιούργητος, δεν έχει έχθρες στον Πειραιά και έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης στην πορεία του (πέραν του Πανεπιστημίου Πειραιά) στις οποίες έχει ανταπεξέλθει και με το παραπάνω!
 
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η… ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!
 
Σύμφωνα με της πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ο Καθηγητής δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση, παρά τις πιέσεις που δέχεται από το περιβάλλον του Προέδρου της ΝΔ.
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν αποφασίσει να πει το μεγάλο ναι, θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα!
 
Μάλιστα, φαίνεται πως και η επίσκεψη πρώην βουλευτή της Α Πειραιά στο γραφείο του Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, είχε άκρως διερευνητικό χαρακτήρα, καθώς ο εν λόγω (πρώην βουλευτής) έχει άμεσο οικογενειακό ενδιαφέρον για τις εκλογές στον Πειραιά!
 
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ Α ΠΕΙΡΑΙΑ
 
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, μετά από αρκετά χρόνια, θα δοθεί πραγματική μάχη για μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Α Πειραιά!
 
Και η μεγαλύτερη μάχη θα δοθεί στις θέσεις των ανδρών, καθώς ο πήχης ανεβαίνει επικίνδυνα και όπως όλα δείχνουν, υποψήφιοι των περασμένων ετών μάλλον θα μείνουν εκτός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: