DIGITAL MEDIA AWARDS 2017: Ακόμα μια σημαντική διάκριση για τον Πειραιά και το Piraeuspress.gr (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην κορυφαία διοργάνωση για τη διαδικτυακή επικοινωνία (ενημέρωση & διαφήμιση), στα Digital Media Awards 2017, βραβεύτηκε και φέτος το πρώτο ενημερωτικό site του Πειραιά και ένα εκ των κορυφαίων ενημερωτικών sites της χώρας Piraeuspress.gr.
 

unnamed (8)

 
Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτων και συμμετείχαν οι κορυφαίοι εκδοτικοί διαδικτυακοί όμιλοι της χώρας, καθώς επίσης και κορυφαίες διαφημιστικές και μεγάλοι διαφημιζόμενοι (Cosmote, Public, Eurobank κλπ).
 

unnamed (9)

 
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ PIRAEUSPRESS.GR ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ DIGITAD PC
 
Το κορυφαίο ενημερωτικό site του Πειραιά, συμμετέχει και βραβεύεται ανελλιπώς από το 2015 και μετά, οπότε και έλαβε για πρώτη φορά μέρος, τόσο στα Digital Media Awards όσο και στα Regional Media Awards.
 

unnamed (10)

 

unnamed (11)

 

unnamed (12)

 

unnamed (13)

 

unnamed (14)

 
Έτσι και φέτος λοιπόν, το Piraeuspress.gr κατάφερε να αποσπάσει τη μεγαλύτερη διάκριση στην κατηγορία που αφορούσε στα Τοπικά Ενημερωτικά Διαδικτυακά ΜΜΕ (Best Regional Site).
 
Το βραβείο παρέλαβε ο Εκδότης του Piraeuspress.gr Σαράντος Ευσταθόπουλος, για λογαριασμό της πολυπληθούς ομάδας του site.
 

unnamed (15)

 
Σημαντική ήταν και η συμβολή της μεγαλύτερης Διαφημιστικής Εταιρίας του Πειραιά DIGITAD PC, η οποία ανέλαβε εξολοκλήρου την προετοιμασία του φακέλου συμμετοχής του Piraeuspress.gr και στα Digital Media Awards 2017.
 

18742269_10212995820595175_1568955442_o

 
Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική διάκριση, όχι μόνο για το Piraeuspress.gr, αλλά για ολόκληρο τον Πειραιά, ο οποίος αποδεικνύει εμπράκτως, ότι κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα διαδικτυακή εποχή!