ΜΕΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε πότε υπολογίζεται να φτάσει τελικά στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τουλάχιστον 5ετή καθυστέρηση αναμένεται να φτάσει το ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeuspress.gr.
 
Και λέμε τουλάχιστον, γιατί πλέον ουδείς αναλαμβάνει ευθύνη για την εκπόνηση σαφούς και υπεύθυνου χρονοδιαγράμματος.
 
Η αρχική σύμβαση προέβλεπε την ολοκλήρωση του Έργου εντός του 2017, ενώ σύμφωνα με τις "τελευταίες" αναπροσαρμογές, το ΜΕΤΡΟ αναμένεται να φτάσει στον Πειραιά το 2022... και βλέπουμε !
 
Στον δε Κορυδαλλό το ΜΕΤΡΟ, αναμένεται να φτάσει το 2019, με σημαντικές καθυστερήσεις βέβαια στην υλοποίηση του έργου και σε αυτήν την περίπτωση.
 
ΕΥΘΥΝΕΣ
 
Το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν έχει κινηθεί καμία νομική διαδικασία για να εξεταστούν τα αίτια των σημαντικών καθυστερήσεων και να αποδοθούν ευθύνες για τη ζημιά που έχει υποστεί και θα υποστεί το Δημόσιο, αλλά και ο ιδιωτικός τομέας, ιδίως στον Πειραιά, η αγορά του οποίου έχει πληγεί βάναυσα από τα παρατεταμένα και ευρείας κλίμακας έργα σε όλη την πόλη.
 
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
 
Μάλιστα, οι κοινοπραξίες που υλοποιούν το έργο, έχουν εγείρει ήδη θέμα αποζημιώσεων για τις σημαντικές καθυστερήσεις, αποδίδοντας εμμέσως ευθύνες στα στελέχη και τη διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.
 
ΜΟΝΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ
 
Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα και το αυτό!
Μοναδικός χαμένος από αυτή την ιστορία είναι ο Πειραιάς και οι Πειραιώτες επιχειρηματίες, που βασίστηκαν πάνω στο αρχικό παντελώς ανυπόστατο χρονοδιάγραμμα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και επένδυσαν στις επιχειρήσεις τους, χάνοντας πολλές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
 
ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
Το κερασάκι στην τούρτα λέγεται ΤΡΑΜ... Το Piraeuspress.gr αποκαλύπτει με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ τον μεγάλο εμπαιγμό και την κοροϊδία των Πειραιωτών, οι οποίοι τελευταίως πληροφορήθηκαν ότι το έργο ολοκληρώνεται εντός του 2017!
Μείνετε συντονισμένοι γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο.
Το Piraeuspress.gr θα σας αποκαλύψει πότε θα ολοκληρωθεί το έργο και πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του ΤΡΑΜ, το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται τον Σεπτέμβρη του 2013!