ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ανέβαλαν τη συνέντευξη τύπου των 13:00… με μέιλ που εστάλη στις 13:49!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εμφάνως αποσυντονισμένο φαίνεται να είναι το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Αρχής Μώραλη!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι αποφάσισαν να αναβάλλουν την προγραμματισμένη από μέρες συνέντευξη τύπου για τον ψηφιακό κόσμο... με καθυστέρηση 49 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης!

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στις 13:00 ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου με την παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, την οποία αποφάσισαν να αναβάλλουν οι συνεργάτες του κ. Μώραλη, με μέιλ που εστάλη στο Piraeuspress.gr στις 13:49!

Ο λόγος που επικαλούνται στο επίσημο δελτίο τύπου είναι η εκδήλωση του ΜΕΤΡΟ στα Μανιάτικα... Εκδήλωση που επίσης ήταν προγραμματισμένη εδώ και μέρες!

ΥΓ: Μάλλον οι στενοί συνεργάτες του Δημάρχου Πειραιά θα πρέπει να συντονίζονται καλύτερα ώστε να μην εκθέτουν τον πολιτικό τους προϊστάμενο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ:

Η Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 13:00, αναβάλλεται λόγω της εκδήλωσης στο εργοτάξιο του Μετρό στο σταθμό Μανιάτικα.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, στις 12:00, στο μικρό Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.