Ανεξέλεγκτοι οι “στενοί συνεργάτες” του Δημάρχου Πειραιά – Ύποπτες διαρροές στα ΜΜΕ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 
Φαίνεται πως το ρεπορτάζ μας προκάλεσε μεγάλο πανικό σε κάποιους εκ των αυτοπροσδιοριζόμενων ως "στενών συνεργατών" του Δημάρχου Πειραιά... Και η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε το γιατί!
 
Κάποιοι λοιπόν εξ αυτών των αυτοαποκαλούμενων "στενών συνεργατών" ή "πρωτοκλασάτων στελεχών" της Δημοτικής Παράταξης Μώραλη, έσπευσαν να διαψεύσουν σε κάποια μικρά τοπικά διαδικτυακά ΜΜΕ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, καταγγέλοντας Θεούς και Δαίμονες!
 
Αλήθεια, γιατί τέτοιος καημός και τέτοια ανησυχία από τους ίδιους τους "στενούς συνεργάτες" του Γιάννη Μώραλη, για ένα ρεπορτάζ που ουσιαστικά αναδεικνύει την πολιτική υπόσταση του Δημάρχου Πειραιά;
 
Η ΥΠΟΠΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ "ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΩΡΑΛΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ SITE... Η ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΛ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!
 
Ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει το γεγονός, ότι κάποιο στέλεχος ή συνεργάτης του Γιάννη Μώραλη, που δηλώνει κορυφαίο στέλεχος σύμφωνα με το τοπικό site στο οποίο έγινε η διαρροή, βιάζεται να προβάλλει τη διάψευση περισσότερο και από τον Δήμαρχο Πειραιά!
 
ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 
Η αντίδραση του αυτοαποκαλούμενου στενού περιβάλλοντος του Δημάρχου Πειραιά, γίνεται ακόμα πιο ύποπτη λόγω του γεγονότος, ότι ουδεμία διάψευση υπήρξε από τη μεριά της ΝΔ!
 
Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΕΚΔΟΤΗ PIRAEUSPRESS.GR ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ
 
Μάλιστα, ο ίδιος ο Εκδότης του PIRAEUSPRESS.gr, εμφανώς προσβεβλημένος από το ύφος του μέιλ διάψευσης που έλαβε με την υπογραφή του Γιάννη Μώραλη, το οποίο μιλούσε για διάφορα ευφάνταστα συμφέροντα, απάντησε τόσο γραπτώς όσο και τηλεφωνικώς στον Δήμαρχο Πειραιά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αργά το βράδυ, μετά το πέρας της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, επιφυλασσόμενος για την άσκηση κάθε νόμιμου μέσου υπέρ της υπεράσπισης της τιμής και της αξιοπρέπειας τόσο του ιδίου όσο και του κορυφαίου ενημερωτικού site Piraeuspress.gr.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενώ την ίδια ώρα, δημοσιευόταν η επίμαχη υπόγεια διαρροή, προφανώς εν αγνοία του Δημάρχου Πειραιά, από αυτοαποκαλούμενο "κορυφαίο στέλεχος" της παράταξής του!
 
ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
 
Μάλιστα, ο πανικός των "στενών συνεργατών" του Δημάρχου Πειραιά (τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι δεν κατανοούμε το γιατί ειλικρινά), είναι τόσο μεγάλος, που έχουν μπλέξει τις πολλές διαψεύσεις... Αναφερόμενοι σε "κορυφαία στελέχη" και δήθεν συμφέροντα στη μια, και σε "συνεργάτες" που απλά διαψεύδουν το ρεπορτάζ, στην άλλη διάψευση!
 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ "ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΩΡΑΛΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Αλήθεια, θα μάθουμε ποτέ ποιο είναι αυτό το κορυφαίο στέλεχος;)
 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: