ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αναζητά εναγωνίως στελέχη για να κατέβει πάλι Δήμαρχος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολοένα και με μεγαλύτερη ένταση φτάνουν οι πληροφορίες στο Piraeuspress.gr, ότι ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλοκιάκος, αναζητά εναγωνίως στις πλατείες και στις καφετέριες της πόλης, στελέχη που θα "γεμίσουν" το συνδυασμό του, για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές!
 
Μάλιστα, ο τέως Δήμαρχος Πειραιά και πεθερός του μοναδικού Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κατσαφάδου, συνήθως "κραυγάζει" απευθυνόμενος τους εν δυνάμει υποψηφίους, "Θα είσαι μαζί μου στις εκλογές - τέλος", ώστε να τον ακούει και ο περίγυρος, θεωρώντας ότι θα τους φέρει σε δύσκολη θέση και θα προκαταβάλλει τη στάση τους!
 
ΟΙ "ΠΟΡΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
 
Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης του Πειραιά, που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς και οι οποίοι έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία... Αντιμετωπίζοντας με χαμόγελο και συμπάθεια τον 70χρονο Βασίλη Μιχαλολιάκο.
 
Όπως λένε στο Piraeuspress.gr, 3 στελέχη της ΝΔ του Πειραιά, "τον Βασίλη τον αγαπάμε, αλλά τον ξέρουμε...", αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να καρποφορήσει η "μεγάλη επιστροφή" που ονειρεύεται, τόσο για πολιτικούς όσο και για βιολογικούς λόγους.
 
Μάλιστα, ένας "ορκισμένος" εσωκομματικός του αντίπαλος έλεγε στο Piraeuspress.gr... "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος 70 ετών δεν κάθεται να χαρεί το παιδί και τα εγγόνια του και εξακολουθεί να θέλει να διαφεντεύει τις τύχες του Πειραιά"!
 

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 
Τα ίδια στελέχη, που εμφανίζονται προβληματισμένα για το παρόν και το μέλλον του Πειραιά σε όλα τα επίπεδα, αναφέρουν ότι μοναδική λύση για το λιμάνι, αποτελεί η σύσταση ενός κοινού υπερκομματικού μετώπου, από νέους ανθρώπους, ανεξαρτήτως κομματικού χρωματισμού και πολιτικής ιδεολογίας, οι οποίοι θα ζουν και θα εργαζόνται (πραγματικά) στον Πειραιά, που θα έχουν πάθος και όραμα για τον Πειραιά και που πάνω από όλα θα έχουν την αυτοθυσιαστική διάθεση να μπουν στην πολιτική φτωχοί και να βγουν ακόμα φτωχότεροι... (ο νοών νοείτο!).
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: