Η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος τίμησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος τίμησε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για την ουσιαστική συμπαράσταση και στήριξη που παρείχε, στο ενημερωτικό έργο της Ένωσης  Καταναλωτών  κατά την διάρκεια της περασμένης χρονιάς 2016. 

Το βραβείο παρέλαβε από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ κ. Κωνσταντίνος Λεοντάρας, Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιώς, ο οποίος εξήρε το έργο που παρέχει η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας , ενημερώνοντας τους ταξιδιώτες για τα δικαιώματά τους κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα όποια προβλήματα αντί να οξύνονται συνεχώς να αμβλύνονται κι αυτό οφείλεται στην συστηματική δουλειά τόσο του προέδρου Μ. Τσιφάκη, όσο και των μελών της Ένωσης στα 12 τελευταία χρόνια. 

TSIIF LIMENIKO

Ο Δήμαρχος Πειραιά αφού συνεχάρη τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Κ. Λεοντάρα και την Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος, τόνισε ότι η σωστή συνεργασία ενός κρατικού φορέα με έναν κοινωνικό φορέα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας Μιχάλης Τσιφάκης αφού ευχαρίστησε τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, λιμενοφύλακες άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά τόνισε με έμφαση ότι η σημαία του αγώνα θα βρίσκεται πάντα ψηλά, γιατί πάνω από όλα έχουμε δικαίωμα ως πολίτες στο αυτονόητο ! Τέλος δώρισε στον Αρχηγό του Λ.Σ κ. Σταμάτιο Ράπτη την εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας ως φυλακτό για το σημαντικό έργο που του ανέθεσε η Πολιτεία !

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Σταμάτιος Ράπτης, ο Α΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος  Λ.Σ κ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Αττικάρχης του Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος κ. Αθανάσιος Ντούνης, ο Διοικητής Λιμενικής Ατυνομίας Πλοίαρχος Λ.Σ κ. Νικόλαος Πολέμης, ο υποδιοικητής Λιμενικής Αστυνομίας Αντιπλοίαρχος κ. Δρακούλης Κούβαρης, ο Ναύαρχος ε.α κ. Αθανάσιος Μπούσιος ε.τ Αρχηγός Λιμενικού Σώματος, ο Ναύαρχος ε.α κ. Δημήτριος Τσιαδής ε.τ. Β΄Υπαρχηγός Λ.Σ,. οι Υποαύαρχοι Λ.Σ ε.α.  Λεωνίδας Μανωλάκος και Χαράλαμπος Δεληγιάννης, ο τ. πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης, ο τ. γεν. δ/ντής του ΣΔΟΕ κ. Κωνσταντίνος Λυμπέρης, ο πρόεδρος Ξενοδόχων της Αίγινας κ. Σταύρος Καλαμάκης και πλήθος μελών της ένωσης.