ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:Ο Γιώργος Δαβάκης παραμένει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ο έμπειρος Αυτοδιοικητικός και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, θα προταθεί εκ νέου για την ίδια θέση από την πλειοψηφία, μετά το πέρας των 2,5 ετών Δημαρχίας Γιάννη Μώραλη.

Το Piraeuspress.gr είχα αναδείξει πρώτο όλο το παρασκήνιο και τις ζυμώσεις με σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Τελικά, φαίνεται ότι όλοι συμφώνησαν πως η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι η παραμονή του έγκριτου Νομικού Γιώργου Δαβάκη, στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Κοινή παραδοχή, αποτελεί το γεγονός ότι στα πρώτα 2,5 χρόνια, στην κυριολεξία "δεν άνοιξε μύτη" κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, καθώς ο Γιώργος Δαβάκης αποτελεί μια κοινώς αποδεκτή και σεβαστή προσωπικότητα για τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων.

Μετριοπαθής και γνώστης του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, κατάφερε να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις και αυτό φαίνεται πως του αναγνωρίζεται και από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα τον προτείνει εκ νέου για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: