Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πέντε άτομα, τρεις Αλβανοί υπήκοοι και δύο Έλληνες, που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν σε Πειραιά και Πέραμα αντίστοιχα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Κατά τη διάρκεια των ερευνών για την εξάρθρωση του κυκλώματος αναπτύχθηκε συνεργασία και με τις συναρμόδιες Αλβανικές Αρχές.

Οι τρεις υπήκοοι Αλβανίας 24, 26 και 33 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στον Πειραιά, μετά από πώληση εκ μέρους τους ποσότητας κάνναβης στον 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Επιπρόσθετα στο Πέραμα, συνελήφθη ένας 81χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε αποκρύψει στην οικία του ποσότητα κάνναβης που προηγουμένως είχε προμηθευτεί από τους προαναφερόμενους υπηκόους Αλβανίας.

Στην κατοχή των πέντε ατόμων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 85.360 γραμμαρίων, ηρωίνη 1.030 γραμμαρίων, κοκαΐνη 247,3 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ, ένα ιχ αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και επτά συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Αθηνών, κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.