ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ξαφνική παραίτηση Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από τα τέλη του καλοκαιριού ακούγεται στον Πειραιά έντονα το σενάριο της παραίτησης της δυναμικής Δημοτικού Συμβόλου της Δημοτικής Αρχής.

Πρόκειται για την ιατρό Αναστασία Χαλικιά, η οποία είχε εκλεγεί στην 8η θέση (!) μεταξύ των υποψηφίων της παράταξης Μώραλη, σχεδόν δυο χρόνια πριν.

Η παραίτησή της, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Piraeuspress.gr, αφορά σε προσωπικούς λόγους.

HALIKIA ANASTASIA Iatros Pathologos Dieuthuntria Pathologikis Klinikis Metropolitan

Και αφορά σε παραίτηση από τη θέση της δημοτική Δημοτικής Συμβούλου Πειραιά και όχι απλή ανεξαρτητοποίησή της από το συνδυασμό "Πειραίας Νικητής".

Τα σενάρια που διακινούνται βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα αρκετά και ποικίλλουν... Άλλα μιλούν για δυσαρέσκεια της κ. Χαλικιά λόγω μη επαρκούς αξιοποίησης (λήψη θέσης Αντιδημάρχου), άλλα για διαφωνία στη γραμμή που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή, άλλα για σκληρή κόντρα με συναδέλφους της Δημοτικούς Συμβούλους από την ίδια παράταξη κοκ.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια της παραίτησής της και αυτή γίνει αποδεκτή από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη-κοινώς αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες δραματικά-τη θέση της θα καταλάβει η πρώτη επιλαχούσα και πρώην Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά Πόπη Αστεριάδη.

Όπως και να έχει, το θέμα θα ξεκαθαριστεί εντός των επόμενων 24ωρων...