ΒΟΜΒΑ: Δείτε πότε πιάνει λιμάνι το ΜΕΤΡΟ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα μια αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, σχετικά με τις εργασίες της γραμμής του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά.
 
Ενώ δεκάδες καταστήματα στην περιοχή του Ηλεκτρικού έχουν ήδη καταστραφεί επιχειρηματικά, το ΜΕΤΡΟ φαίνεται πως δε "θα μας κάνει την τιμή" να φτάσει στον Πειραιά το 2017.
 
Η χαοτική κατάσταση που συναντάμε στο λιμάνι τού Πειραιά, με τις στάσεις λεωφορείων να είναι στην κυριολεξία πάνω στον κεντρικό, με τους πεζούς να διασχίζουν το δρόμο με κίνδυνο της ζωής τους (όσοι οδηγούν στο σημείο καταλαβαίνουν), με τα καταστήματα να βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο βλέποντας ότι δεν μπορούν να ελπίζουν σε σύντομη ανάκαμψη λόγω της μη άφιξης του ΜΕΤΡΟ σε σύντομο χρονικό διάστημα, μάλλον θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο αρχικός ανασχεδιασμός του χρονοδιαγράμματος, θέλει το ΜΕΤΡΟ να πιάνει λιμάνι, 3 χρόνια μετά τις αρχικές προβλέψεις, δηλαδή το 2020, αντί για το 2017!
 
Και βέβαια η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, δε συγκινείται ούτε απολογείται στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής του ηλεκτρικού, που υπενθυμίζουμε ότι έχει πληρώσει ακριβά ήδη μια φορά τα έργα του ΜΕΤΡΟ, με τις πρόσφατες πλημμύρες..
 
Άραγε, δεν υπάρχει κανένας Εισαγγελέας στον Πειραιά να διερευνήσει συνολικά τα έργα και τις ημέρες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά και την εμμονή για την κατασκευή του ΤΡΑΜ, όταν δεν είναι σε θέση η εταιρία να τηρήσει καν το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΜΕΤΡΟ, το οποίο θα φέρει και πραγματική ανάπτυξη στην πόλη!
 

Σε ανύποπτο χρόνο σας είχαμε αναφέρει το παράδειγμα του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, συσχετίζοντάς το με την πρόοδο των έργων στη γραμμή του Πειραιά... Ευχόμαστε να μη βγούμε αληθινοί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κόλλησαν και πάλι τα έργα!

H εντυπωσιακή είσοδος του Μετροπόντικα στον σταθμό Νίκαια (Βίντεο)