ΕΡΕΥΝΑ: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ενημερωτικά sites του Πειραιά – Πρώτο με διαφορά το Piraeuspress.gr!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σταθερά στην πρώτη θέση της διαδικτυακής ενημέρωσης των Πειραιωτών και των Νησιωτών του Αργοσαρωνικού παραμένει το Piraeuspress.gr.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς... Μιλούν οι αριθμοί από μόνοι τους!

1. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ALEXA (πανελλαδική)

1. Piraeuspress.gr: ΘΕΣΗ 299

2. Piraeusview.gr: ΘΕΣΗ 2,606

3. Pireasnews.gr: ΘΕΣΗ 5,516

4. Pireaspiraeus.com: ΘΕΣΗ 7,939 

5. peiraiasnews.gr: ΘΕΣΗ 8,989 

6. fonipeiraioton.gr: ΘΕΣΗ 10,259 

7. limani24.gr: ΘΕΣΗ 12,114 

8. koinoniki.gr: ΘΕΣΗ 14,366 

9. Portnet.gr: ΘΕΣΗ17,397

10. pireas2day.gr: ΘΕΣΗ 22,886 

 

2. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ GOOGLE ANALYTICS

Το Piraeuspress.gr είναι το μόνο ενημερωτικό site του Πειραιά που εμφανίζει δημόσια τις επίσημες μετρήσεις της Google, αριθμώντας εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως.

Ενδεικτικά, για το μήνα Σεπτέμβρη, το Piraeuspress.gr κατέγραψε 381.023 επισκέψεις, με 216.900 μοναδικούς επισκέπτες και 786.469 pageviews (κλικ).

 

3. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Και σε αυτόν τον τομέα το Piraeuspress.gr δεσμπόζει με περισσότερους από 100.000 Πειραιώτες στο Facebook και το Twitter και πάνω από 400.000 views στο YouTube.

Η μόνη ισχυρή παρουσία σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αυτή του Pireaspiraeus.com που αριθμεί 50.000 φανς στο Facebook.

 

4. ΒΡΑΒΕΙΑ

Το Piraeuspress.gr είναι το μόνο βραβευμένο ενημερωτικό site του Πειραιά, καθώς στα Digital Media Awards 2015 (η πλέον επίσημη διοργάνωση για τα digital media της Ελλάδας) έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία του!

Μάλιστα για το γεγονός αυτό, δεχθήκαμε και τα συγαρητήρια του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

 

5. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εκτός από τις τοπικές επιχειρήσεις, μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας εμπιστεύονται το Piraeuspress.gr για την επικοινωνία τους.

Μερικές από αυτές είναι οι Φαρμακοβιομηχανίες ΒΙΑΝΕΞ, ΕΛΠΕΝ, PHARMATHEN, ο ΟΛΠ, η ΔΕΠΑ, τα MEDIAMARKT και πολλοί ακόμα διαφημιζόμενοι.

Επίσης, το Piraeuspress.gr συμβάλλει στην επικοινωνία των μεγαλύτερων events του Πειραιά και των Νησιών του Αργοσαρωνικού, ως βασικός χορηγός επικοινωνίας (πχ παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο και το Βεάκειο, Επιστημονικά Συνέδρια Πανεπιστημίου Πειραιά κλπ).

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ PIRAEUSPRESS.GR
Για όλους τους παραπάνω λόγους, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, καθώς με την εμπιστοσύνη και τα κλικ σας, μας διατηρείτε στην κορυφή για περισσότερο από 2 συναπτά έτη.

Εμείς το μόνο για το οποίο μπορούμε να δεσμευτούμε, είναι ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια επιμονή... όπως δεσμευτήκαμε απέναντί σας την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του Piraeuspress.gr!