ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μιχαλολιάκος και Κατσαφάδος στηρίζουν Τζιτζικώστα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι κουμπαριές και οι διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται ότι έδειξαν τον δρόμο στον πρώην Δήμαρχο Πειραιά και στον γαμπρό του και Βουλευτή Α' Πειραιά!
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο κουμπάρος του Ανδρέα Παπαμιμίκου Κώστας Κατσαφάδος, ξεκίνησαν τον αγώνα υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα.
 

Όμως, οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν συναντήσει έντονες αντιδράσεις, ιδίως από τα ενεργά κομματικά στελέχη και τα παλαιά στελέχη (από εποχής ΟΝΝΕΔ) τα οποία και δε θέλουν ούτε να ακούουν για τον Περιφερειάρχη!

 
Δημοσίως δεν έχουν ''εκτεθεί'' ακόμα, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξουν ρότα εάν δουν ότι δεν τους σηκώνει το κλίμα στον Πειραιά... άλλωστε για πολιτική μιλάμε!
 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αιώνια κόντρα Μεϊμαράκη-Μιχαλολιάκου από εποχής ΟΝΝΕΔ, όταν ο πρώτος διαδέχτηκε τον δεύτερο.
 
Όπως αποκάλυψαν τα Parapolitika.gr, ο Αντώνης Σαμαράς στηρίζει Απόστολο Τζιτζικώστα με όλες του τις δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι μέχρι πριν λίγους μήνες θεωρούνταν ορκισμένοι εχθροί.
 

Το ίδιο ισχύει και για τους κουμπάρους Παπαμιμίκο και Κατσαφάδο όπως φαίνεται, οι οποίοι μάλλον τα ξαναβρήκαν, για το καλό της παράταξης βεβαίως βεβαίως.

Τελικά αυτές οι εκλογές, αν μη τι άλλο, θα ενώσουν οικογένειες στο τέλος!